Mustang iz 1967. pravi je hit među oglasima, a tu su i još četiri oldtimera

Mustang iz 1967. pravi je hit među oglasima, a tu su i još četiri oldtimera

SVI PRAVI zaljubljenici u automobile znaju cijeniti dobre oldtimere. Neki su iznimno rijetki, neki izazivaju nostalgiju, a neki su jednostavno savršeno očuvani ili predivno restaurirani. Da bi auto ušao u kategoriju starodobnog vozila ili oldtimera, između ostalog, mora biti star najmanje 30 godina.

Na Index Oglasima prodaje se oko 500 primjeraka, a za vas smo izdvojili pet najzanimljivijih.


BMW E21  

Ovaj originalni E21 model proizveden je 1979. godine i riječ je o zadnjoj godini starog modela. Auto je u dobrom stanju, nema hrđe i nije truo, ali ipak ima 39 godina i nije nov. Dolazi registriran do ožujka i prodaje se za 43 tisuće kune, a vlasnik poručuje: "Prodaja mi nije hitna i molim da se javljaju samo ozbiljni kupci i ljudi koji znaju mane i vrline ovog auta.".

Fiat 500 C Belvedere

Dražesno oldtimer vozilo, kako ga oglašivač naziva, prešlo je samo 44 tisuće kilometara. Trenutni vlasnik kupio ga je 1985. godine i od tada je prešao 500 km. Korišten je povremeno za oldtimer rally putovanja ili za prezentaciju na svakojakim događanjima, a ostatak vremena provodi pokriven u garaži. Ima originalne talijanske tablice sa Sicilije, a prodaje se za 7.900 eura. 

Fiat 500 "Topolino"

Fiat 500 - Topolino iz 1968. godine je kompletno restauriran i de facto je kao nov. Motor, mjenjač i podvozje su generalno sređeni baš kao i cijela limarija, a stavljene su i nove gume, akumulator te sav ostali potrošni materijal. Prodaje se za 10.500 eura, a moguće je plaćanje gotovinom i kriptovalutama.

Mercedes Benz SL 280

Ovaj istinski klasik proizveden je 1984. godine i još uvijek izgleda odlično. Mercedes SL 280 je uvezen iz Amerike i u potpunosti je ispravan. U originalnom je stanju, a i limarija je u izvrsna što se može vidjeti na slikama. Ima benzinski motor sa šest cilindara te posjeduje servisnu knjižicu i potpunu servisnu povijest. Vaš može biti za 17.500 eura. 

Ford Mustang

Ovo je jedan od najpopularnijih oglasa u posljednje vrijeme – svi žele voziti nevjerojatni Ford Mustang iz 1967. godine! Legendarni oldtimer je u savršenom stanju, garažiran je i registriran do svibnja 2019. godine. Restauriran je u garaži za oldtimere u Njemačkoj i kompletno je obnovljen do najmanjih detalja. Prodaje se za 55 tisuća eura.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara