Muž Doris Pinčić pokazao kako izgleda kuća koju su kupili bez kredita

Muž Doris Pinčić pokazao kako izgleda kuća koju su kupili bez kredita
Foto: Instagram

BORIS ROGOZNICA pohvalio se fotografijom iz nove obiteljske kuće koju su on i supruga Doris Pinčić Rogoznica kupili bez kredita, kako su se ranije pohvalili.

"Ponedjeljak ujutro 08h a ja pijem kavu sa svojom ženom", napisao je Rogoznica uz fotografiju iz njihove nove prostrane kuhinje. "Nevjerojatno", dodao je u hashtagovima.

Naime, Doris je nedavno dala otkaz na Narodnom radiju, gdje je inače vodila jutarnji show pa su u njihovoj obitelji ovakvi zajednički jutarnji trenuci bili veoma rijetki. 

"Ajmeeeee divna kuhinja, divni vi 😍❤️ uzivajte, zaslužili ste", poručila im je glumica Marijana Mikulić. "Divno, uživajte", "I još u novoj kući! Uživajte, zaslužili ste", "Prekrasno", "Kako vam je lijepo", divili su se Borisovi pratitelji.

"Uspjeli smo kupiti kuću bez kredita u ovih zajedničkih sedam, osam godina intenzivnog rada. Jako smo sretni i ponosni zbog toga, jer je to nekako životna misija većini parova. Oboje smo odrasli u kućama u Dalmaciji i takva se sloboda ne može mjeriti sa stanom, koliko god on bio velik", rekao je Boris ranije. U novoj kući imaju više prostora pa će urediti kućni studio, a u prostranoj kuhinji će Doris snimati sponzorirane objave za Instagram.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara