Na 9GAG-u osvanula Kolindina fotka, komentari muškaraca su... Pa neopisivi

Na 9GAG-u osvanula Kolindina fotka, komentari muškaraca su... Pa neopisivi
Foto: Igor Kralj/PIXSELL/Facebook

NA FACEBOOK profilu 9GAG-a osvanula je fotografija novoizabrane premijerke Finske Sanne Marin uz opis: "Ona je premijerka Finske. Pokažite nam fotku vašeg premijera/ke ili predsjednika/ce."

Naravno, nije dugo trebalo da u komentarima osvane fotografija Kolinde Grabar-Kitarović. Uz nekoliko fotografija u dresu hrvatske reprezentacije pojavljivala se i fotografija starlete Coco-T koju često na društvenim mrežama brkaju s Kolindom.

Zanimljivo, Kolindinu fotografiju koja je privukla najviše pažnje postavio je izvjesni Sandun Madumal sa Šri Lanke, a ne neki Hrvat ili Hrvatica. Ipak, to i ne čudi s obzirom na to da od ranije znamo koliko Kolindu vole muškarci iz zemalja kao što je, primjerice, Indija.

Njezina fotografija u komentarima na 9GAG-u prikupila je više stotina lajkova i mnoštvo komentara. "To je predsjednica kakvu bi svaki muškarac htio", "Njoj je novi mandat zagarantiran", "Glasao bih za nju samo da vidim kako diže ruke na TV-u", "Odmah selim u Hrvatsku", divili su se redom muškarci iz stranih zemalja Kolindi (i Coco-T), a bilo je tu i raznih GIF-ova seksualnog sadržaja.

No, zatim su se javili i neki Hrvati s manjim oduševljenjem. "Da, baš zabavno. Ljudi su glasali za nju jer je lijepa. Tužno. Jedna je od najgorih u povijesti Hrvatske, ekstremno nacionalistički se ponaša. Sramota", napisala je jedna Hrvatica u komentarima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara