Na Farmi odabrana prva duelistica

Na Farmi odabrana prva duelistica
Foto: Press

U DEVETOM tjednu Farme na izboru prvog dualista Maja je dobila pet šibica od farmera, a Ozren tri te je tako Maja postala prva duelistica. Prije odabira Ozren je mislio kako će on dobiti najviše šibica te je to malo i priželjkivao.

"Ja danas očekujem da ću dobiti najviše šibica. Nekako bih se tamo malo odmorio", rekao je. Čini se da je Štefičina šibica poljuljala cijelu situaciju jer je sada odabir drugog dueliste u Majinim rukama, a Kristinini planovi su se pomrsili. Maja je iz kućice za sluge i sluškinje preselila stvari u duelističku kućicu. Kristina ju je zamolila da nju odabere za drugu duelisticu, no Maja je rekla da nikome ne želi ništa obećati te da nikome neće reći koga će odabrati sve do odabira drugog dueliste.

Kristina je iznervirana cijelom situacijom pustila i suzu te Jurici i Ozrenu rekla: "Ako želiš imunitet, eto ti imunitet, samo me izaberi!"

"Zadovoljna sam jer sam ja postala prvi duelist. To sam na neki način i htjela", rekla je Maja te dodala: "Čekat ću sutra trenutak dok ne uđem u kuću s Drelom i onda ću reći svoju konačnu odluku jer meni se isto na neki način ide doma, a i ostaje mi se i bori mi se, pa ću razmisliti malo više."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara