Na Indexu pogledajte kako je bilo na odličnom koncertu Zabranjenog pušenja u Zagrebu

Na Indexu pogledajte kako je bilo na odličnom koncertu Zabranjenog pušenja u Zagrebu
Foto: Ado Buljubasic

LEGENDARNI bend Zabranjeno pušenje odlučio je "razbiti karantenu" i obradovati fanove.

Uslijed okolnosti koje su nas sve snašle, Zabranjeno pušenje se osjeća kao Sena u pjesmi Sena pleše - zarobljeno. Fikreti se šeta, Seni se pleše, Alma dugo nije hodala gradom, a Pišonja i Žuga bi, kao i uvijek, na more.  

I dok traje emotivno-muzička razdvojenost, bend je odlučio izaći iz karantene i fanove obradovati jednom sekvencom obilježavanja 35 godina albuma Das ist Walter. Zabranjeno pušenje održalo je tim povodom nezaboravan koncert u zagrebačkom Domu sportova.

U prepunoj dvorani bend je briljirao pred euforičnom publikom, a svojim prisustvom tu noć obogatili su i Žera iz Crvene jabuke, Mujo Snažni, prvi gitarist Zabranjenog pušenja i prva linija muzičkog otpora te Predrag Bobić Bleka, čiji bas je ostavio nezaboravan trag na pjesmi Fikreta. 

U sklopu turneje Das ist Walter bend je održao nekoliko koncerata u Kanadi, a odmah po povratku nastupili su u Splitu i Zagrebu. Šest dana poslije koncerta u Domu sportova bend je otputovao za Australiju. 

Do idućih koncerata članovi Zabranjenog pušenja žele vam zdravlje, mir i strpljenje i pozivaju da uživate u snimkama iz Zagreba.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara