Na starim fotkama Sanje Milanović primijetili smo nešto zanimljivo

Na starim fotkama Sanje Milanović primijetili smo nešto zanimljivo
Foto: Marko Lukunic, Boris Scitar, Luka Stanzl, Igor Soban, Josip Regovic, Grgo Jelavic, Robert Anic, Patrik Macek, Matija Habljak, Goran Kovacic/PIXSELL, FAH

SANJA MUSIĆ MILANOVIĆ, supruga hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića, u izbornoj se noći modno uskladila sa suprugom. Njena odjevna kombinacija bila je u crno-crvenim tonovima, baš poput one bivšeg predsjednika SDP-a.

Izbor je pao na suknju A-kroja, kakve najčešće nosi. I u izbornoj noći prvog kruga nosila je sličan model, samo u drugoj boji.

Iako se ne pojavljuje često u javnosti, od prvog pojavljivanja uz supruga 2006. godine do danas u medijima se uz njeno ime uglavnom vezalo pridjeve elegantna i decentna. 

Zanimljivo je da ćete na njenim starim fotografijama uočiti brojne komade koje je nosila krajem prošle i početkom ove godine, odnosno posljednjih tjedana kampanje.

Fotografi su je 2014. godine snimili u cipelama koje je nosila sinoć.

Kaput koji je jučer nosila na biralište u zagrebačkoj Krajiškoj ulici nosila je i na Božić 2012. godine na misi u Zagrebačkoj katedrali, ali i na jednim parlamentarnim izborima.

I kaput u kojem je glasala prvi put nosila je ranijih godina.

Ovo je jedna od prvih javnih fotografija bračnog para Milanović:

A ovo su ostala izdanja nove prve dame Hrvatske.

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara