Na zabavama pivo zamijenilo vino

NEDAVNO provedena anketa za Tuborg Green među 200 ispitanika između 20 i 25 godina, pokazala je kako se ukusi i načini zabave mladih na ljetovanju polako mijenjaju u skladu s trendovima najpoznatijih ljetovališta diljem južne Europe.

Gotovo 60 posto ispitanika na odmoru u 4 popularna turistička odredišta u Dalmaciji i Istri: Novalja-Zrče, Brela, Ičići i Rovinj, ne pokazuje interes za tradicionalno prihvaćen mladenački način zabave ljeti koji uključuje "vino i gitare", već navodi pivo i dobre diskoklubove kao nešto "bez čega ljeto ne mogu zamisliti".

Takav trend nadalje dokazuje i činjenica da gotovo tri četvrtine (72 posto) mladih ljeto identificira s pojmovima "zabava, tulumarenje i pivo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čini se da niti romantični izlasci u paru ljeti nisu toliko privlačni s obzirom da 75 posto mladih žena i muškaraca radije odabire prepun diskoklub na plaži i pivo, nego večeru uz svijeće s "boljom polovicom".

Onima u diskoklubu, boca piva može poslužiti i za ocjenu karaktera i osobina suprotnog spola: 44 posto mladića smatra da je žena koja pije Tuborg Green iz boce "sexy" dok je više od trećine ispitanika (36 posto) izjavilo da je žena koja pije pivo iz boce "trendy".

Djevojke se također ne razlikuju puno od mladića prilikom procjene karaktera čak 78 posto njih smatra da su muškarci koji piju Tuborg Green iz boce zabavni i spremni na nove izazove što dokazuje povezanost omiljenog zelenog piva s mladošću, praćenjem trendova i povezivanjem otvorenih ljudi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara