Najam 45.000 eura: Evo kako iznutra izgleda kruzer na kojem su Todorić i Bučević

Najam 45.000 eura: Evo kako iznutra izgleda kruzer na kojem su Todorić i Bučević
Foto: Press/Josip Regovic/PIXSELL

U TIJEKU je Vortex Cruise, krstarenje po Jadranu koje je ujedno i "duhovna obnova" koju vodi Ana Bučević.

Krstarenje je počelo 2. kolovoza, a polaznici su se na brod ukrcali u Splitu. U svojem krstarenju obići će Šibenik, Zadar, Kornate, Primošten, Modru špilju, Vis, Hvar i Brač te se vratiti u Split. Kako je navedeno na stranici Ane Bučević, ona će cijelo vrijeme krstarenja održavati jutarnju tjelovježbu, meditacije, predavanje nakon ručka te druženja na brodu.

Sve to za 2300 eura, odnosno gotovo 17.000 kuna. 

Jedna od redovnih polaznica duhovnih obnova Ane Bučević i ovaj put je Iva Todorić. Sudeći po fotkama s lanjskog krstarenja, na njemu je s Bučević i njenim sad već bivšim mužem Sašom Dvornikom bilo 37 osoba pa je očito da je kruzer skoro pun. Ako je ove godine napunila kruzer i naplatila baš svakom osim sebi (a ove godine ima i jedno mjesto više jer, očito, nema Dvornika), prikupilo se tu 89.700 eura, odnosno 662 tisuće kuna.

>>>Evo kako izgleda krstarenje od 17.000 kuna s Anom Bučević

Bučević ne skriva da se krstari na kruzeru President, koji je sagrađen 2011. i nudi smještaj u 20 prostranih kabina od 12 do 17 metara kvadratnih. 

"Svaka kabina ima svoju kupaonicu, klimatizirana je i opremljena LCD TV-om, sefom, kupaonskim potrepštinama, sušilom za kosu i ormarom. Na palubi je smješteno 12 kabina (od toga su dvije VIP kabine) i osam kabina je u potpalublju - devet kabina je s bračnim krevetom, a njih 11 s dva odvojena kreveta koja se mogu sastaviti u jedan dupli. Na glavnoj palubi nalazi se i jednokrevetna kabina namijenjena vodiču putovanja. Obroci se poslužuju u prostranoj blagovaonici, a gosti se mogu opustiti u salonu na gornjoj palubi te na sunčalištu s mini bazenom", stoji na njenoj stranici.

Najam kruzera President u periodu od 29. lipnja do 24. kolovoza stoji 45.000 eura, odnosno 332.000 kuna.

Kad plati jahtu, Bučević ostaje još 330.000 kuna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara