Najbolji i najgori: Netflixov film koji kritičari mrze ruši rekorde

Najbolji i najgori: Netflixov film koji kritičari mrze ruši rekorde
Screenshot: YouTube

DOK SU radili za velike holivudske studije, Jennifer Aniston i Adam Sandler bili su poznati kao veliki miljenici publike koje kritičari jednostavno ne mogu podnijeti. Slična karma prati ih i u svijetu streaminga pa je njihov aktualni zajednički film "Murder Mystery" istodobno i najbolji i najgori.

Najgori je, primjerice, jer na stranici Rotten Tomatoes ima ocjenu od samo 46 posto, neobično nisku kad su u pitanju ovako popularni filmski projekti. Ipak, ekipi filma loš prijem kod onih koji se "razumiju u film" i ne smeta previše jer su upravo i službeno postali jedna od najvećih Netflixovih uspješnica.

U prvih mjesec dana film je pogledan u čak 73 milijuna domova. Tako je zasjeo na drugo mjesto najpopularnijih Netflixovih filmova, odmah iza filma "Bird Box" sa Sandrom Bullock koji je u prva četiri tjedna pogledan čak 80 milijuna puta.

Rad na filmu počeo je još 2012. godine, kad je naslovnu ulogu umjesto Aniston trebala imati Charlize Theron. Sandler je u projekt ušao 2013. godine, a 2017. postao je jedan od četiri filma koja će popularni glumac producirati za Netflix.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara