Najbržeg sretnika vodimo na "Sedmero veličanstvenih" u Tvornici

Najbržeg sretnika vodimo na "Sedmero veličanstvenih" u Tvornici

TRIDESET godina nakon osnutka prvih punk bendova, u Tvornici kulture, u četvrtak, 2. listopada, istu će pozornicu podijelit "sedmero veličanstvenih" predstavnika Novog vala.

Iako su neki od njih u vrijeme Novog vala svirali zajedno, 30 godina kasnije, po prvi put na istom mjestu nastupaju: Pero Lovšin i Španski borci; Električni orgazam; Darko Rundek; Jasenko Houra, Davorin Bogović i Hakuna Matata; Zoran Predin i Lačni Franz; Vlada Divjan i Nevladina organizacija te Jura Stublić i grupa Film.

Na višesatnom gala-koncertu, čiji su program osmislili glazbeni kritičar Hrvoje Horvat i urednik programa u Kulušiću i Lapidariju Darko Putak, navedeni izvođači i bendovi izvest će najpoznatije pjesme sa svojih prvih singlova i albuma te podsjetiti publiku kako je to bilo na legendarnim koncertima u Lapu i Kulušiću.  

Nagradna igra

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvornica i Index najbržeg sretnika nagrađuju ulaznicom za sutrašnji koncert. Sve što trebate napraviti jest poslati mail naslovljen s "Tvornica - Sedmero veličanstvenih" na index.nagrada@gmail.com. Ne zaboravite navesti vaše osobne podatke (nepotpuni mailovi se ne uzimaju u obzir). Najbržeg ćemo o nagradi, kao i njenom preuzimanju, obavijestiti mailom. Sretno!

Nagradna igra je završena! Ulaznicu je osvojila Danijela Moretić. 

L.F. / I.M.
Foto: Index (Arhiva)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara