"Najgori omot na svijetu": Britanski Sun ismijao je ovaj hrvatski božićni album

"Najgori omot na svijetu": Britanski Sun ismijao je ovaj hrvatski božićni album
Foto: Jugoton

PJEVAČ Krunoslav Kićo Slabinac nakon 37 godina ponovno je obukao kostim Djeda Mraza koji ga je doveo i na stranice svjetskih medija.

Dogodilo se to u božićnom izdanju emisije showa Dalibora Petka posvećenoj upravo albumu "Christmas with Kićo" koji je s više od pola milijuna prodanih primjeraka najprodavaniji božićni album u regiji svih vremena.

Album je Kićo snimio 1982. godine u tadašnjoj Jugoslaviji, što je za ono vrijeme bio izrazito hrabar pothvat. No, prije nekoliko godina, tabloid The Sun proglasio ga je božićnim albumom s najgorom omotnicom.

Kićo je na toj fotografiji obučen kao Djeda Mraz, no boje nisu najbolje pogođene. Tako pjevač ima plave obrve i žute brkove, što je bilo dovoljno da ekipa The Suna proglasi omotnicu najgorom.

No te boje dogodile su se slučajno, objasnio je Kićo.

"Bio je zabranjen uvoz boje izvana, tako da se omot ploče tiskao samo s onim što su imali. Na taj način dobio sam te plave obrve i žutu bradu", rekao je pjevač.

Petko je rekao da ta nepravda mora biti ispravljena i nagovorio je Kiću da ponovno odjene kostim Djeda Mraza.

Pjevač je izazov prihvatio i ušetao u studio s legendarnim povikom ho-ho-ho. Društvo je napravilo fotografije za novu naslovnicu. "Nadam se da sad gledaju ovi iz Suna", šalio se Kićo kojem ipak nije mrsko društvo u kojem se našao na listi najgorih. Naime, najgorom božićnom pjesmom proglašena je ona Madonne, a za najgori božićni CD album Eltona Johna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara