Najjeziviji dio balkanskog YouTubea: Ove pjesme su toliko grozne da su genijalne

Najjeziviji dio balkanskog YouTubea: Ove pjesme su toliko grozne da su genijalne
Screenshot: YouTube

JESTE li spremni za drugi dio pjesama na YouTubeu za koje nikome nije jasno zašto su snimljene, tko ih je odlučio izvesti i kako je moguće da postoje? 

>>Dno balkanske glazbe: Ove pjesme su napad na mozak, ali broje milijune pregleda<<

Otkako je tehnologija napredovala, a internet došao i u najveće vukojebine Balkana, mnogi su odlučili pokušati izgraditi karijeru estradnih umjetnika i turbofolk zvijezda. Tako su brojni pjevači bez glasa i sluha snimili pjesme koje su toliko grozne da su genijalne, a zahvaljujući svojoj bizarnosti postale su pravi hitovi. 

Zaplovimo u drugi dio dna balkanskog YouTubea, u najjezivije predjele, gdje dominiraju Srbi i ekipa iz Bosne i Hercegovine. 

Hako Obić toliko je uvjerljiv letač na ćilimu da je upravo posramio režiju novog Disneyevog Aladina, a možda i inženjere NASA-e. Pogledajte samo te scene, poslušajte te stihove... Nezaboravno!

Ljubitelji trasha s dna bačve balkanskog folka, naspram kojih cajke zvuče kao Bečka filharmonija, odavno poznaju duo Sateliti, oca i sina koji žele slavu i sami pišu svoje hitove. Sigurni smo da je pred njima blistava karijera. 

Vesna Vukelić Vendi također je jedna od kraljica najtežeg trasha na planetu Zemlji. Bivša cura Vojislava Šešelja ima nekoliko bezvremenskih hitova, od kojih je Uljez najpopularniji. Skuhajte čaj, zatvorite oči i poslušajte tu majstoriju...

Pou Pou ima osebujan hit - Objektivne laži. Da biste potpuno doživjeli sve estetske aspekte ovog nastupa, izađite iz ureda, jer realno - kako objasniti kolegama zašto ste pobogu stisnuli play...

Senny, koju mazohisti sluha obožavaju, ujedinila je snage s Kalesijskim zvucima i snimila ljetni hit pored mora s plesačicama. Beyonce, zamisli se nad sobom i svojom karijerom!

Zoka Bosanac, kralj i bog dna s dna trasha balkanske scene ima toliko hitova da je jedan članak na Indexu zaista malo. Skrenuli bismo vam pažnju na hit Kristina i bezvremenske stihove: "A naš mali sin tako je fin čitam mu pijan bajke, kad siroče nema majke, svirajte mi tužne bajke. Vrati se, vrati, Kristina tako ti našeg malog sina sin ti ima već 7 zubića, a ja ti se, mila, ne treznim od pića."

Dunja Flash je na ovom popisu završila zbog svojih plesačkih sposobnosti. U Bosni bi rekli - baš se zadala.

Boro Majstorović ima pravu macho pjesmu. Žene padaju same od sebe...

Kadi ima pjesmu koja je esencija balkanske lirike i ženske patnje. Poslušajte ovo.

Današnje poetsko druženje završavamo pjesmom Magija koju su izveli Zoki Šumadinac i Cara Mimi. Riječi su suvišne.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara