Najkraći celebrity brak: Šokirali su Hrvatsku razvodom nakon samo dva mjeseca

Najkraći celebrity brak: Šokirali su Hrvatsku razvodom nakon samo dva mjeseca
Foto: Petar Glebov, Robert Anic/PIXSELL

2005. GODINA bila je godina celebrity vjenčanja. Te se godine bivša misica i voditeljica Lana Pavić udala za Ivora Vucelića. Kuma joj je bila Antonija Šola, a puno jače od vjenčanja odjeknuo je njihov razvod svega dva mjeseca kasnije.

Dok je Lana uporno demantirala razvod, Vucelić je redakciji Storyja poslao pismo u kojem je potvrdio da je podnio zahtjev za razvodom, ali o razlozima, "zbog poštovanja prema Lani s kojom je proživio dio svojeg života kao i prema sebi samome", nije želio govoriti.

Potom je ona tvrdila da je za razvod doznala iz novina.

"Ako treba, mene se slobodno može proglasiti najvećom lažljivicom i kurvom, ali dokazat ću da govorim istinu", rekla je.

Iako se već tada spominjalo ime Branislava Brkljača kao njenog ljubavnika, Pavić je sve demantirala. Ipak nekoliko godina kasnije Brkljaču je rodila kćer. Danas je u sretnom petogodišnjem braku s Markom Kožulom.

Brak koji je potrajao nešto duže onaj je kontroverznog poduzetnika Ante Gotovca i bivše manekenke Simone, koja se danas preziva Mijoković po novom mužu. Ante i Simona imaju 13-godišnju kćer.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara