Najljepše sportašice Zimskih Olimpijskih igara

TALIJANSKI list La Repubblica osvrnuo se na ljepotu sportašica koje će nastupiti na predstojećim Olimpijskim igrama u Torinu, pa je naveo nekoliko njih koje svojom ljepotom plijene poglede.

Prva na listi Repubblice je Ruskinja Julia Čepalova koja je spremno prihvatila poziv za snimanje Playboyevog kalendara. Njezine fotografije mnoge su ostavile bez daha, a slično je reagirao i Hugh Hefner, inače naviknut na ljepotu golih žena.

Lijepa Ruskinja ima 27 godina, no izgleda kao da joj je 10 manje, navodi La Repubblica, dodajući kako je njen izgled savršen: izgleda istovremeno misteriozno i čeznutljivo, snažno i zavodljivo.


Tina Maze

Od alpskih skijašica talijanski list je izdvojio 23-godišnju Slovenku Tinu Maze i čitatelje je uputio na njene internet stranice www.tinamaze.com na kojima se mogu pogledati njene fotografije.

Na prvoj stranici njenog službenog sitea prikazana je fotografija ispod koje piše "skijašica ili fotomodel", a sudeći prema fotografijama lijepa Tina bez problema bi mogla prošetati modnim pistama.

La Repubblica kao ljepotice navodi i Tonyu Harding, Nancy Kerrigan, Carolinu Kostner, Anni Freisinger  i Gretchen Bleier.

A.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara