Najpopularniji automobili iz bivše Jugoslavije i dalje su traženi

Najpopularniji automobili iz bivše Jugoslavije i dalje su traženi
Foto: Index Oglasi

PONUDA osobnih automobila na Index Oglasima raste iz dana u dan i na našem oglasniku mogu se pronaći zaista raznoliki primjerci svih vrsta vozila. U posljednje vrijeme posebno se istaknula jedna interesantna Zastava 850 što nas je inspiriralo da istražimo što se još zanimljivo nudi od automobila koji su se često mogli vidjeti na cesti za vrijeme bivše Jugoslavije.

Za ovaj članak smo pretražili ponudu i odlučili izdvojiti neke od najpopularnijih automobila iz osamdesetih godina prošlog stoljeća. 

Renault 4

Oglas za ovaj Renault 4 nije običan oglas jer sretni kupac osim automobila na poklon dobiva i porciju velikih ćevapa! Auto je 1989. godište, prešao je 139 tisuća kilometara i registriran je sljedećih godinu dana. Prodaje se za 14 i pol tisuća kuna, a moguća je i zamjena.

VW Golf II 

Ovaj Golf II iz 1986. godine odjavljen je prije par dana i ima upisanu kuku. Motor s četiri brzine je prema riječima vlasnika odličan, a cijena automobila je fiksnih dvije tisuće kuna. 

Zastava 101

Ova legendarna Zastava 101 poznata i kao Stojadin prodaje se za samo 3 tisuće kuna. Proizvedena je 1977. godine, do sada je prešla 107.120 kilometara i registrirana je do 22.05.2019. godine. Dolazi s motorom od 1116 cm3 i 40 kW.

Yugo 45

Vlasnik je ovaj Yugo Koral 45 opisao kao automobil koji je u odličnom stanju za svoje godine. Od 1989. godine do danas je prešao 59 tisuća kilometara i izgleda zaista očuvano. Prodaje se za 4 i pol tisuće kuna, a cijena nije fiksna.

Zastava 850

Ovaj primjerak legendarne Zastave 850 izgleda zaista posebno i definitivno ga vrijedi pogledati. Automobil je na našem Facebooku postao pravi hit i vidjelo ga je preko 250 tisuća ljudi koji su uglavnom oduševljeni stanjem i izgledom popularnog Fiće. Proizveden je još 1984. godine, a prodaje se za 30 tisuća kuna. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara