Najpoznatije filmske scene koje se rado pauziraju

Foto. Screenshot/YouTube

MEĐU brojnim nezaboravnim filmskim scenama najvjerojatnije je svima poznata ona gdje Sharon Stone, sjedeći u naslonjaču, premješta nogu s noge, a na trenutak joj se vidi i međunožje jer ne nosi gaćice. Mi vam donosimo listu deset najpauziranijih filmskih trenutaka koji se najčešće pauziraju, a među njima je i Sharon.

Nicole Kidman u "Oči širom zatvorene"

Seksi scene koje je Nicole Kidman snimila u filmu "Oči širom zatvorene" 1999. godine još uvijek se nalaze na spisku eksplicitnih sadržaja koje YouTube, a ni većina sličnih stranica ne želi emitirati. Zavodljiva holivudska plavuša upravo tada je stekla reputaciju jedne od najseksi žena svijeta.

Pacman u "Tronu"

Futuristički film 1982. godine, "Tron" jednom scenom posebno je zbunio svoje gledatelje. Ne samo da se pauzirao već i nebrojeno puta premotavao na tadašnjim VHS kazetama. Naime, tada megapopularni Pacman iz videoigrice pojavio se na zaslonu kapetanovog broda i počeo jesti točkice...
Čarobna prašina iznad Simbine glave u "Kralju lavova"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najpopularniji crtani film 1990-ih godina, "Kralj lavova" nije najpauziraniji u srcedrapajućim trenucima već u jednom sasvim sporednom. Naime, u trenutku kad Simba legne na rub strmine iznad njegove glave pojavi se neobični oblak čarobne prašine koja svijetli u obliku šumskih životinja. Ni danas nije razriješena misterija o čemu se radi, a filmofili su razvili brojne teorije zavjere.

Jennifer Lopez u filmu "Plan B"

Pjevačica koja se povremeno bavi glumom te majka dvoje djece, Jennifer Lopez, 2007. godine snimila je film "Plan B". Scene u kojima se njena slavna stražnjica vidi zauzele su drugo mjesto ljestvice.
Sharon Stone u "Sirovim strastima"

Iako je film snimljen davne 1992. godine, scena u kojoj Sharon Stone prebacuje nogu s noge u kratkoj suknji ostao je jedan od najvatrenijih filmskih prizora. Prema nekim istraživanjima čak 31 posto gledatelja taj prizor će premotati i pogledati još nekoliko puta.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara