Najpoznatiji svjetski striperi u nedjelju u Bestu

DESET milijuna žena u više od 30 zemalja pokleknulo je pred čarima Chippendalesa, najpoznatijih stripera na kugli zemaljskoj, a Hrvati(ce) priliku za uživanje u njihovim tijelima i koreografijama imaju u nedjelju, 11. studenog, kad ovaj "boy bend" stiže u metropolu, točnije, u klub The Best!

Iako striperi zapravo pucaju na "najniže ljudske strasti", Chippendales su taj posao svojim profesionalnim pristupom doveli do zavidnog nivoa. Napori koje ulažu u koreografije i scenski nastup općenito vrijedni su divljenja, na koje nailaze diljem svijeta, izazivajući nesvjesticu kod dama u prvim redovima.

Grupa stripera okupila se osamdesetih godina prošlog stoljeća, a ime su dobili po poznatom klubu, u kojem su ispočetka i nastupali. Tokom devedesetih njihove su vještine postale poznate diljem SAD-a, a potom i Europe, pa Chippendales već godinama obilaze svijet i bez daha ostavljaju publiku bez obzira na vjeru, rasu ili spolnu orijentaciju. Ako još niste čuli za ove popularne dečke, svratite na njihovu službenu stranicu i upoznajte se sa čarima najboljeg muškog striptiza na svijetu!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara