Najzgodnija srpska košarkašica odbrusila onima koji je napadaju: Ja ne širim noge

Najzgodnija srpska košarkašica odbrusila onima koji je napadaju: Ja ne širim noge
Foto: Instagram

SRPSKA košarkašica Milica Dabović nedavno je na Instagramu objavila da prodaje dio svoje garderobe, a nakon raznih komentara odlučila je ispričati svoju stranu priče.

"Spremna si na sve zbog svog djeteta. Nije uopće bila stvar u tome da meni treba novac da ja prehranim dijete. Meni ovaj novac dobro dođe da ja ne trošim svoj novac od košarke zarađen. Vječito sam poklanjala i onda kada sam vidjela čime se blogerice bave i da stvarno i neke bogate žene nogometaša prodaju svoju odjeću na raznoraznim Instagram profilima, rekla sam zašto i ja to ne bi napravila", rekla je u emisiji Exkluziv.

Dodala je da je prodaja preko interneta zabavlja.

"U poslu sam 24 sata, komuniciram sa ženama, majkama, kraljicama, caricama. Obožavam tu neku spontanu komunikaciju, ta njihova pitanja koliko što košta.... Garderobu prodajem i više nego povoljno. Smiješno mi je tako kad se cjenkam s njima, to mi je toliko zabavno i oni mi izmamljuju osmijeh na licu. Uvijek izlazim u susret, iako neka stvar košta 1500 dinara, ja smanjim cijenu samo da bi to prodala", rekla je.

Na komentare se ne obazire.

"Mi smo takav narod, osuđujemo svakoga, čak i ovaj pošten način da zaradim, ja ne širim noge. 32 godine igram košarku i sretna sam i ponosna sam na sebe i ničega me nije sramota", zaključila je.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara