Nakon bijesa gledatelja zbog ispadanja Jelene i Borka, oglasila se Ella Dvornik

Nakon bijesa gledatelja zbog ispadanja Jelene i Borka, oglasila se Ella Dvornik
Foto: Dario Njavro/Instagram

NAKON što je neke gledatelje razbjesnilo ispadanje Jelene Radan i Borka Perića iz showa "Zvijezde pjevaju", Ella Dvornik oglasila se o sinoćnjoj emisiji na svom Instagramu.

"Ovo mi je bila najdraža pjesma naša do sad nakon prve. Ne znam da li ćemo ju moći nadmašit. Al ono što sigurno znam je da smo još bar jednu emisiju zahvaljujuci upravo vama.... s vama u @zvijezdepjevajuu subotu , a što god da se desi moram vam reći da je ovo bilo stvarno super iskustvo i upoznala sam tako divne ljude i svi će mi nedostajati. Ovo su najbolje Karaoke ikada :)))", napisala je Ella.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

"Hvala vam svima na podršci u ove zadnje 4 emisije. I hvala @goran.boskovic.fluentesna strpljenju, toploj rijeci, mentorstvu, prijateljstvu i svemu", dodala je.

"Ne kužim zašto su neki ljudi zlobni jer potpuno realno ti zaista dobro pjevaš. Iskreno Dino i Tara su mi najbolji ali ti si mi odmah iza njih. A ne kužim ni sistem bodovanja publike pa su realno lošiji pjevači (ne govorim o simpatičnosti jer ste to svi) ostali a bolji ispao no... nije kraj svijeta", poručila joj je jedna pratiteljica nadovezujući se na komentare nakon ispadanja Jelene i Borka.

Naime, neki su tad komentirali da je bilo puno parova koji su, prema njihovom mišljenju, trebali ispasti puno prije njih. Na tapeti su se tako najčešće nalazila imena lovca iz "Potjere" Krešimira Sučevića Međerala, ali i Elle Dvornik.

"Pored Kreše i Ivane, Elle i Katarine nisu zaslužili da ispadnu. Ali kod nas je tako puštaju da prođu oni koji ništa ne vrijede a oni koji su bar muzikalni ne prolaze. Ne znam što prolazi Ella pa ona ni govoriti ispravno ne zna. Zar samo zato što je Dinina kći?" komentirali su neki.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara