Nakon bolnog razvoda ovaj je tata skinuo 30 kila i postao MMA borac

Nakon bolnog razvoda ovaj je tata skinuo 30 kila i postao MMA borac

Foto: Imgur

NEKE stvari u životu ne možeš planirati, a Keith Rocheville našao se na prekretnici života. Amerikanac iz St.Louisa rastao se od supruge s kojom ima dvoje djece, a sam proces nije bio nimalo lak. Borio se za skrbništvo, a od stresa je počeo i naglo mršavjeti. Sve se to događalo zadnje dvije godine u njegovom životu, a danas je 40-godišnji Keith prava inspiracija.

"Pokušao sam spasiti svoj dom i obitelj, ali našem braku nije bilo pomoći. Nisam mogao plaćati alimentaciju bivšoj, tako da sam me je na koncu država teretila za kazneno djelo. Od mame sam morao posuđivati novac a imao sam 38 godina. Bio sam očajan i depresivan", priča Keith koji se vratio živjeti sa svojim roditeljima u Kaliforniju, piše Daily Mail.


Tamo se spetljao s bivšom curom s kojom je teljao prije braka, koja je pak našla poruke u mobitelu njegove bivše žene. Keith se tada našao na partiju motociklista koji su ga prebili na travnjaku ispred kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U pomoć mu je stigao brat koji ga je i vratio na pravi put. Pokušao je doći do djece no bivša mu je branila, pa se nakon godinu dana vratio u St.Louis te je pokušao naći posao. U novi početak krenuo je s prijateljima s kojima je i živio. Tako se zainteresirao u svijet fitnessa jer su se i njegovi prijatelji bavili sportom.

"Trčao sam dan i noć, radio sam sklekove i dizao utege dva puta dnevno", priča Keith koji je sav stres i probleme usmjerio na vježbanje - skinuo je ukupno 30 kilograma i postao pravi mišičavi borac. Tada se počeo družiti s amaterskim boksačima koji su se bavili hrvanjem i borbama u MMA stilu. Kako je postajao sve jači, tako se ubrzo i okušao u borbi u ringu.

Sport ga je vratio na pravi put, no bitka još nije gotova. Pronašao je posao i sada plaća alimentacija za svoju djecu, no i dalje se bori sa zakonom i prošlo je ljeto morao odležati šest tjedana u pritvoru zbog dugova. "Ja nemam problema s drogom i alkoholom, ja samo imam problem sa životom", kaže Keith čija borba se nastavlja - kako u životu, tako i u boksačkom meču.

Njegova poruka je jasna - nikada ne treba odustati.

I'm Still 40
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara