Nakon drastičnog makeovera i hodanja po zgradi dvije djevojke napustile Hrvatski top model

Foto: RTL, Elle

U ŠESTOM tjednu borbe za titulu hrvatskog Top modela ušlo je osam djevojaka, a nakon burne epizode na Hvaru, cure su se vratile u Zagreb. Odmah pri povratku čekao ih je najveći casting do sada, za reviju Fashion.hr. Klijenti dizajneri koji izlažu svoje kombinacije na reviji Fashion.hr odabrali su tri djevojke koje su nosile reviju, dok se jedna od njih toliko svidjela jednom dizajneru da ju je zamolio da s njim na kraju izađe i na pistu.

Drastični makeover
Kako bi kandidatkinje ostvarile što više ovakvih poslova, žiri je odlučio da im je potreban ekstremni makeover. U prostorima frizerske akademije stručnjaci su u suradnji s članovim žirija osmislili nove frizure za djevojke, od kojih su neke dobile kraću kosu, neke pak svjetliju ili tamniju. Iako su bile šokirane, djevojke su makeover podnijele bez velike drame.

Sljedeći korak bilo je modno snimanje na kojem su kandidatkinje po prvi put radile s poznatom fotografkinjom Mare Milin. Poseban izazov tijekom modnog snimanja predstavljao je trampolin na kojem su morale skakati kako bi pozirale na predviđen način. Cilj je bio da na fotografiji izgledaju kao da lebde.

Vertikalan hod po zgradi


I sljedeći izazov bio je ekstreman – vertikalni hod po zgradi. Djevojke su trebale pobijediti strah i odraditi sasvim poseban catwalk, vezane! Uz pomoć ekipe iz Gorske službe spašavanja trebale su prekoračiti liticu i odraditi catwalk okomito po zgradi. Uz suze i strah zadatak je na kraju uspješno obavljen.

A budući da su kriteriji sve viši i viši, a zadaci sve teži, ovaj put dvije kandidatkinje napuštaju show jer nisu zadovoljile kriterije žirija. Za koje dvije djevojke je manekenski put završio, pogledajte 7. studenog u 20 sati na RTL Televiziji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara