Nakon prvog spoja poslala mu 65 tisuća poruka pa se pojavila u njegovom domu

Nakon prvog spoja poslala mu 65 tisuća poruka pa se pojavila u njegovom domu
Foto: Instagram

JACQUELINE CLAIRE ADES optužena je da je poslala 65 tisuća tekstualnih poruka muškarcu s kojim je bila na jednom spoju. Kad ju je novinar pitao zašto je poslala toliko poruka, ona je odgovorila: "To je to? Meni se činilo kao da je bilo više", prenosi Washington Post.

Priča je počela 2018. godine kada je Jacqueline upoznala muškarca na stranici Luxy koja služi za upoznavanje milijunaša.

Nakon dopisivanja, odlučili su se upoznati i poslije prvog spoja počelo je uznemiravanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jackie Ades (@magicaldelight)

Policija Paradise Valleyja uključila se kada je muškarac prijavio da ga Jacqueline maltretira putem SMS-a. Mjesecima mu je slala poruke uznemirujućeg sadržaja.

"Nemoj me nikada napustiti... Ubit ću te ... Ne želim biti ubojica!", "Nadam se da ćeš umrijeti. Truli, prljavi Židove", "Ja sam poput novog Hitlera... Čovjek je bio genij", samo su neke od poruka i prijetnji koje mu je slala.

Muškarac je blokirao Jacqueline na aplikaciji za upoznavanje, što je bila velika pogreška. Provalila je u njegovu kuću dok je bila prazna i odlučila se okupati u njegovoj kadi.

Muškarac je bio izvan grada kad je provjeravao svoj nadzorni sustav. Na njegovo iznenađenje, Jacqueline se kupala u njegovom domu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jackie Ades (@magicaldelight)

Nazvao je policiju i ona je uhićena.

Nakon što je izašla iz pritvora, otišla je na muškarčev posao gdje je tvrdila da mu je supruga.

Ponovno je uhićena zbog uznemiravanja.

"Mislila sam da ćemo raditi sve što drugi rade, vjenčali bismo se i sve bi bilo u redu, ali nije se to dogodilo", kazala je na suđenju

Na pitanje je li luda, Jacqueline je jednostavno rekla: "Ne, ja sam osoba koja je otkrila ljubav."

Nedavno su optužbe odbačene jer je otkriveno da je Jacqueline mentalno nesposobna. Vratila se u roditeljski dom gdje je podvrgnuta daljnjem liječenju. Nije joj dozvoljen nikakav kontakt s čovjekom kojeg je uznemiravala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jackie Ades (@magicaldelight)

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara