Nakon krađe ogrlice indijski lopov morao pojesti 40 banana

INDIJSKA policija je na jednom lopovu primijenila nesvakidašnju metodu - prisilili su ga da u samo nekoliko sati pojede 40 banana, a sve samo zato da bi izbacio iz sebe ukradenu zlatnu ogrlicu koju je progutao, prenosi Reuters.

35-godišnji Sheikh Mohsin je jednoj ženi jučer u Kalkuti ukrao ogrlicu vrijednu 45.000 rupija (oko 6.000 kuna). Nakon što ga je policija uz pomoć lokalnog stanovništva uhvatila, ubacio je ogrlicu u usta i progutao je.

"Porekao je gutanje ogrlice, no rendgensko zračenje u bolnici je pokazalo kako se ogrlica nalazi u njegovom želucu", rekao je detektiv Ajay Kumar.

"Doktori su nas savjetovali da ga `napunimo` bananama, koje djeluju kao prirodni laksativ", rekao je jedan od policijskih službenika koji su tijekom noći nadzirali Mohsina.

Iako je, prema policijskom izvješću, Moshin tijekom subotnjeg jutra tri puta bio na zahodu, a čak je i prisiljen na povraćanje, ogrlicu nije izbacio iz sebe. "Sada ćemo morati potražiti malo jače laksative", rekao je jedan od policijskih službenika za Reuters.

I.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara