Nakon pet godina braka Liv Tyler napucala supruga Roystona

KĆI frontmana skupine Aerosmith Stevena Tylera, Liv Tyler, rastaje se od svog supruga britanskog rockera Roystona Langdona nakon pet godina braka. 30-godišnja glumica i 36-godišnji Langdon vjenčali su se u privatnoj rezidenciji na Karibima 2003. godine nakon čega su u prosincu 2004. godine dobili sina Milu.

"Liv Tyler i Royston Langdon potvrdili su da se rastaju. Dogovorili su se kako će ostati u dobrim odnosima, ponajprije zbog djeteta. Naime, oboje imaju potrebu ostati mu dobar roditelj stoga mole da ih se ostavi na miru i o razvodu previše ne ispituje baš zbog njihovog trogodišnjeg sina", rekao je njihov glasnogovornik. Da se par rastaje, dala je naslutiti Liv kad se nedavno na humanitarnoj priredbi u Metropolitan muzeju u New Yorku pojavila - bez vjenčanog prstena.

Velika ljubavna priča, ali samo na platnu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liv Tyler se prvi put pred publikom pojavila 1993. godine kad je nastupila u videospotu tatine grupe Aerosmith za pjesmu "Crazy". Ipak, svjetska ju je javnost najbolje upoznala u filmu "Armageddon" u kojem je glumila 1998. godine, a kasnije u fantastičnoj trilogiji "Gospodari prstenova" u kojoj je glumila vilinsku princezu Arwen.

L.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara