Nakon posljednje epizode GOT-a tisuće bi roditelja mogle požaliti jednu odluku

Nakon posljednje epizode GOT-a tisuće bi roditelja mogle požaliti jednu odluku
Screenshot: Youtube

NEKOLIKO tisuća roditelja u Americi se vjerojatno nakon posljednje epizode Igre prijestolja pokajalo što je svom djetetu dalo ime po jednoj od glavnih junakinja ove serije.

Daenerys Targaryen, prognana princeza koja se cijeli život borila da se vrati na oteto prijestolje, a na svom je putu oslobađala robove, kažnjavala robovlasnike i na svijet donijela tri zmaja, skupila je popriličan broj fanova koji su je vidjeli kao simbol ženske snage.

>>>SPOILERI! Ljuti fanovi Igre prijestolja: "Uništavate seriju u zadnjoj sezoni"<<<

>>>Prema ovoj teoriji kraljicu Daenerys mogla bi dočekati zaista stravična sudbina<<<

Tako je barem bilo sve do zadnje epizode kad se dogodio drastičan preokret u razvoju njenog lika. Od pravedne spasiteljice Daenerys se pretvorila u pravog tiranina i ubila tisuće nevinih u svom pohodu na zemlje Westerosa.

To bi moglo značiti loše vijesti za 3562 roditelja u Americi koji su, prema pisanju Washington Posta, svoje kćeri nazvali Daenerys ili Khaleesi. Prošlog je mjeseca majka jednomjesečne djevojčice za New York Post objasnila da je svoju kći nazvala Khaleesi u čast zmajske kraljice jer je ona "snažna žena koja zna što želi". Bilo bi zanimljivo vidjeti je li nakon ove epizode promijenila mišljenje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara