Nakon psihičkog sloma: Britney Spears na crvenom je tepihu izgledala dosta loše

Nakon psihičkog sloma: Britney Spears na crvenom je tepihu izgledala dosta loše
Foto: Guliver Image/Getty Images

NAKON problema s bivšim mužem i ocem, Britney Spears se pojavila u javnosti sa svojim dečkom, 25-godišnjim modelom Samom Asgharijem na dodjeli nagrada The Daytime Beauty Awards u Los Angelesu.

Nagradu je ovog puta primao Sam, za postignuća u fitnessu, a 37-godišnja pjevačica bila mu je potpora. Da je ostanak bez dijela skrbništva nad sinovima itekako ostavio traga na njoj, svjedočio je njen izgled. Pjevačica je izgledala umorno, s dubokim podočnjacima oko očiju.

Embed from Getty Images

Ranije ove godine Britney se dobrovoljno prijavila u ustanovu za mentalno zdravlje, navodno zbog toga što se teško nosila s očevom bolešću.

"Svi mi trebamo uzeti malo vremena za sebe", napisala je u travnju na Instagramu uz motivacijsku poruku: "Zaljubi se u brigu o sebi, umu, tijelu i duhu."

Potom je izjavila da ju je njen otac Jamie Spears bez njezinog pristanka poslao na liječenje u ustanovu za mentalne bolesti te da ju je drogirao lijekovima koje je ranije odbila piti po preporuci liječnika.

Embed from Getty Images

Nakon što je 2008. godine imala slom, otac je bio zadužen za Britneyjinu imovinu. Iako je mogao raspolagati njezinom imovinom, 66-godišnji Jamie nema ovlasti nad tim da je bez njezinog pristanka pošalje na liječenje ili joj daje lijekove koje ne želi konzumirati.

Potom je u rujnu njen bivši muž Kevin Federline prijavio Britneyjinog oca Jamieja da je fizički zlostavljao njihovog starijeg sina Seana. Nakon toga dobio je 70 posto skrbništva nad njihovim sinovima, 13-godišnjim Seanom i 12-godišnjim Jaydenom. Njen otac je dobio zabranu prilaska unucima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara