Nakon razvoda od Liama Miley odbrusila hejterima: "Sve mogu podnijeti osim..."

Nakon razvoda od Liama Miley odbrusila hejterima: "Sve mogu podnijeti osim..."
Foto: Instagram

NAKON što je fanove iznenadila vijest o razvodu pjevačice Miley Cyrus i glumca Liama Hemswortha nakon samo sedam mjeseci braka, oko javnosti i medija se usmjerilo na njih. Miley je vijest potvrdila neobičnom objavom u kojoj je poručila da se nema smisla boriti protiv evolucije, a Liam je fanove kratko obavijestio da su zaista prekinuli te da neće dalje komentirati njihov razlaz

>>>Miley Cyrus objavila da se razvodi nakon što su je snimili kako se ljubi s curom<<<

>>>Liam u papirima za razvod otkrio zašto se razvodi od Miley nakon sedam mjeseci<<<

No čini se kako su pjevačici dosadili tračevi i prozivanja u vezi s njenim propalim brakom pa je na Instagramu odlučila odbrusiti hejterima. Osobito su je, čini se, pogodile optužbe da je njihov brak propao zbog njene nevjere. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

"Mogu prihvatiti da moji fanovi koje volim i javnost žele cijelo vrijeme imati stopostotni uvid u moj život. Ono što ne mogu prihvatiti je da mi se govori da lažem kako bih prikrila zločin koji nisam počinila. Nemam što skrivati. Nije tajna da sam voljela partijati kao tinejdžerica i u ranim dvadesetima. Ne samo da sam pušila travu nego sam je i promovirala. Eksperimentirala sam s drogama, moja najpoznatija pjesma govori o plesanju pod MDMA-om i šmrkanju u kupaonici. Sjebavala sam veze i varala kad sam bila mlađa. Izgubila sam velikog sponzora jer sam pušila iz bonga. Izbacili su me iz hotela u Transilvaniji jer sam Liamu za rođendan kupila kolač u obliku penisa i lizala ga, ljuljala sam se gola na kugli za rušenje zgrada, na internetu vjerojatno postoji više mojih golih fotki nego bilo koje žene u povijesti", napisala je. 

Nakon što se prisjetila grijeha iz mladosti, odlučila je izvesti na čistac priče da je varala Liama te da je njihov brak propao zbog njene nevjere. 

"Kad smo se Liam i ja zakleli jedno drugom, to sam mislila ozbiljno, bila sam mu predana. Tu nema nikakve tajne. Naučila sam nešto iz svakog iskustva koje sam imala u životu. Nisam savršena i ne želim biti, to je dosadno. Odrasla sam. Mogu priznati puno stvari, no odbijam priznati da je moj brak završio zbog prevare. Liam i ja smo bili zajedno deset godina. Govorila sam nešto što je još uvijek istina: volim Liama i uvijek ću ga voljeti. No morala sam donijeti zdravu odluku za sebe i ostaviti svoj stari život. Trenutno sam zdravija i sretnija nego što sam dugo bila. Možete reći da sam seljačina koja puno psuje, puši travu i twerka, ali nisam lažljivica. Ponosna sam što mogu reći da sam na drugačijem mjestu nego što sam bila kad sam bila mlađa", zaključila je. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara