Nakon seksi fotkanja Matthew McConaughey odradio očinske obveze

Tekst: A.M.
Foto: JLP

UŠMINKANI i šarmantni glumac Matthew McConaughey snimio je seksi editorijal na Zuma plaži u Malibuu. Odjeven u odijelo i leptir mašnu, Matthew je izgledao poput zgodnog tajnog agenta dok je samo nekoliko sati kasnije izgledao gotovo neprepoznatljivo. Naime, nakon odrađenog fotkanja, zgodni glumac svratio je u dućan dječje odjeće gdje je svojoj jednomjesečnoj kćeri Vidi kupio minijaturnu haljinicu.

"Čeka nas avantura veća od svih - zajedničko odrastanje i odgajanje"

Holivudski glumac tako je dokazao da redovito ispunjava svoje očinske obveze koje su za njega, kako tvrdi, jedna velika avantura. "Camila i ja smo bili jedno uz drugoga cijelo vrijeme. Moram priznati da smo oboje jako umorni i iscrpljeni, ali istodobno i presretni što smo na svijet donijeli malo čudo. Pogotovo znajući da smo sada prava obitelj s djetetom. Čeka nas avantura veća od svih - zajedničko odrastanje i odgajanje", izjavio je glumac nakon rođenja kćerke.

"Bit ću sjajan tata"

Također, Matthew je već tada naglasio da se može raspravljati o svemu, ali o tome hoće li biti dobar otac nema govora. "Bit ću sjajan tata i ne namjeravam ništa planirati, jer su spontane stvari u životu najbolje. Imam neki osjećaj da su moja i Camilina intuicija dovoljno dobre da se znamo snaći s malim djetetom tako da smo spremni na veliku avanturu", izjavio je holivudski ljepotan koji se još uvijek nije oženio svojom dugogodišnjom djevojkom Camilom Alves.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara