Nakon što su je napali Ivanka Trump prestala je objavljivati fotke svoje djece

Nakon što su je napali Ivanka Trump prestala je objavljivati fotke svoje djece
Foto: Instagram

IVANKA TRUMP, kći američkog predsjednika Donalda Trumpa, ranije je redovito objavljivala fotografije svoje djece, no to više ne radi.

Obiteljske fotografije prestala je objavljivati 27. svibnja, a u međuvremenu samo je jednom prekršila "celibat" kad je mužu Jaredu Kushneru odlučila čestitati Dan očeva.

 

Razlog zbog kojeg više ne objavljuje fotografije nije strah za sigurnost njene djece, već politički poeni. U vrijeme dok se ona hvalila svojom sretnom obitelji, zahvaljujući njenom ocu i njegovoj imigracijskoj politici, djecu migranata odvajalo se od roditelja, a uvjeti u kojima su smješteni daleko su od dobrih. Ivanku su stoga napadali da je bezosjećajna, a ona je odlučila ne izazivati kritike.

"Bi li ti htjela da tvoje dijete završi u kavezu, odvojeno od tebe, a da je jedino što si željela bilo pružiti mu zaštitu", pitali su je korisnici društvenih mreža.

Mjesec dana kasnije potpisan je zakon po kojem se djecu više nije odvajalo od roditelja, a Ivanka je prestala objavljivati fotke djece, sedmogodišnje Arabelle, četverogodišnjeg Josepha i dvogodišnjeg Theodorea.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara