Nakon što su stari odustali, otkriveni novi parovi u showu Zvijezde pjevaju

Nakon što su stari odustali, otkriveni novi parovi u showu Zvijezde pjevaju
Foto: HRT

NA HRVATSKOJ radioteleviziji (HRT) u tijeku su intenzivne pripreme za početak snimanja nove sezone glazbenog showa Zvijezde pjevaju. Dopusti li to epidemiološka situacija, snimanje bi trebalo početi u drugoj polovici srpnja.

Kao što je poznato, zbog pandemije covida-19, između ostalog, odgođeno je i emitiranje glazbenog showa Zvijezde pjevaju, planirano u proljeće ove godine. Stoga je HRT donio odluku da se sedam emisija, osim završne, snima tijekom ljeta, a emitira u jesenskoj shemi. Zbog novog termina snimanja neki najavljeni mentori i zvijezde morali su otkazati sudjelovanje te ćemo u 9. sezoni gledati sljedeće parove:

Bivša miss Hrvatske i poduzetnica Josipa Kusić i Sandi

Plus size model i influencerica Lucija Lugomer i Marko Kutlić

Glumac Marko Petrić i Gina Victoria Damjanović

Novinar i urednik Damir Smrtić i Ivana Kindl

Glumica Dora Fišter i Bojan Jambrošić

Glumac Boris Svrtan i Lea Mijatović

Meteorologinja Kristina Klemenčić Novinc i Vlado Kalember

Stand-up komičar Ivan Šarić i Lara Antić Prskalo

U žiriju su već prije najavljeni pjevači i autori: Danijela Martinović, Mirela Priselac Remi, Marko Tolja i Jurica Pađen.

Budući da će televizijska publika moći glasati samo u finalnoj emisiji - da ne bi odluka o ispadanju bila isključivo na "plećima" žirija - HRT je uveo novost: u prvih će sedam emisija glasati publika u studiju uz pomoć posebnih uređaja. Naravno, ako epidemiološka situacija to bude dopuštala.

Urednica emisije je Uršula Tolj, voditelji Barbara Kolar i Duško Ćurlić, redatelj Danko Volarić i scenarist Alen Đurica.

Emisija se počinje emitirati početkom listopada, a finale ćemo pratiti uživo u studenom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara