Napali ga jer je testirao hoće li mu Teslin autopilot pregaziti ženu

Napali ga jer je testirao hoće li mu Teslin autopilot pregaziti ženu
Screenshot: YouTube

YOUTUBER KriszXstream našao se na udaru brojnih korisnika društvenih mreža nakon snimke na kojoj testira hoće li autopilot Tesle pregaziti njegovu ženu.

"Testirat ćemo autopilot da vidimo što se dogodi kad netko trči ispred automobila", govori YouTuber prije prvog testa tijekom kojeg se Tesla približila ženi. "Na sekundu sam pomislio da neće zakočiti. Ali sad koči", govori.

U još jednom od testova njegova žena stavlja svoju torbu nasred ceste. Iako se automobil zaustavio, srušio je torbu. "Pogodio mi je torbu. Još je živa, rekla bih", čuje se žena.

Očekivano, gledatelji nisu bili impresionirani opasnim testom. "Ne znam tko je gluplji... ti ili tvoja žena?", "jeste li vi normalni? Ljudi nikad ne bi trebali testirati sigurnosne sustave poput toga", samo su neki od negativnih komentara ispod snimke. "Ne znam što se dogodilo, policajče, autopilot nije stao", "priča se da ne radi dobro s bivšim ženama", šalili su se drugi.

Nakon brojnih negativnih reakcija, oglasio se i YouTuber. Objasnio je kako je cijelo vrijeme imao nogu na kočnici te da je vozio tek 35 km/h. Dodao je kako mu žena nije bila ispred automobila kad se približio te da je cesta bila zatvorena, što je test učinilo još sigurnijim.

Objasnio je i da je vozio on, a ne njegova žena, jer se ona ne osjeća samopouzdano za volanom. "Zapravo smo se zabavljali snimajući ovo. Možete nas zvati idiotima ili kako već hoćete, ali to nije bio opasan test :)", zaključio je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara