Napaljena i pripita BB Elizabeta na tulumu Mrkvici mazila bradavicu

"A ŠTO smo mi izgledali k'o debili jučer", bila je Elizabetina reakcija na sinoćnji razuzdani tulum u BB kući. Kako je zabava uz vino potrajala do dugo u noć, bigbraderovci su se danas jedva ustali, a jutarnja tjelovježba im bila poput kakvog ukora zbog težeg nedjela. Elizabeta je iz jutra počela komentirati što se sve na tulumu događalo, a najviše je ostala zatečena onime što je čula i doznala od nekih stanara koji su pod gasom svima otvorili dušu.

"Saša mi je bio posebno zanimljiv jer je sinoć 'drpao' što god je stigao, a meni je djelovao tako mirno i tiho. Ali, ne sviđa mi se što nikad ne pere zube i to mi je grozno", primijetila je Elizabeta koja je jedva dočekala da Rina prostre put pod noge i napusti Kuću kako bi se mogla vratiti dojučerašnjim besramnim nabacivanjima mladom Mrkvici. Tako pripita, na tulumu je pokušavala iskoristiti njegovu slabost izazvanu vinom, pa mu je prstom pravila osmice po tijelu i strpljivo čekala da se svi dovoljno opuste kako bi mogla nekako doći do njegovih mrkvastih bradavica. Međutim, kako to obično biva, sutradan se prisjetila što je radila i požalila zbog svog nekontroliranog ponašanja. 

"Virilo mi dupe"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mene je stid onog od jučer", povjerila se stara pohotnica Elizabeta Kreši, koji ju je utješio riječima: "Nemaš se čega sramiti kad nije bilo seksa". Seksualno najviše nadahnuta osoba u Kući u tom je trenutku shvatila da je istina što Krešo govori, te kako je bila "jako fina, osim kad je Mrkvicu škakljala po bradavici". Naime, neugodno joj je jer nije očekivala da će u trenutku maženja bradavice, Ivan M. viknuti njezino ime i otići. "Nikog nisam pohvatala, s nikim se nisam ljubila i nitko me nije za sisu uhvatio. Jedino što sam bila nemoralno odjevena i virilo mi je dupe", naposljetku je zaključila Elizabeta uz dodatak: "Što, imam troje djece, a toliko seksualne energije!"

L.V.
Foto: RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara