Napravite savršene fotografije sa Samsung Galaxy S9 i S9+

Napravite savršene fotografije sa Samsung Galaxy S9 i S9+
Foto: Press

SVI SMO se ponekad našli u situaciji da otvorimo Instagram i vidimo spektakularne fotografije za koje samo sanjamo da bismo ih i sami mogli napraviti. Samsung se sa svojim S9 i S9+ uređajima pobrinuo da svaka fotografija koju snimimo bude upravo takva – savršena.

Savršene fotografije na društvenim mrežama apsolutni su must have, zbog čega smo u konstantnoj potrazi za načinima kako napraviti savršenu fotografiju ili za filterima koji će ju učiniti magnetom za lajkove. Stoga vam donosimo nekoliko praktičnih savjeta kako, neovisno o vanjskim utjecajima i drugim uvjetima, imati spektakularne fotografije koje ćete kasnije rado podijeliti sa svojim pratiteljima.

Jasne i živopisne noćne fotografije

Jedan od gorih trenutaka prilikom fotografiranja je onaj kada želimo zabilježiti neki poseban trenutak, a vani je noć i kamera na mobitelu jednostavno ne može uhvatiti fotografiju onakvom kakvu je mi vidimo. Umjesto da odustanemo od fotografiranja, od sad bezbrižno možemo snimati i noću, i to zahvaljujući dvostrukom otvoru blende koji donose Samsung Galaxy S9 i S9+. Kamera se sama prilagođava osvjetljenju, a rezultat je jasna, izoštrena fotografija, baš onako kako je i mi vidimo svojim okom. Dodatni „touch“ fotografijama možemo osigurati mijenjanjem otvora blendi, koje će omogućiti jasne i živopisne fotografije čak i po noći.

Savršena fotografija i u pokretu

Kod fotografiranja ili snimanja često se borimo s problemom nemirne ruke. Ako nam se u ključnom trenutku ruka počne tresti, na kraju dobijemo mutnu i deformiranu fotografiju koju ne možemo koristiti. Za takve situacije Samsung S9 i S9+ uređaji također imaju savršeno rješenje – optičku stabilizaciju fotografije koja osigurava savršeno jasne fotografije, bez obzira na to što u tom trenutku radimo. Napokon se možemo opustiti i fokusirati samo na dobro poziranje.

Lice u prvom planu

Kako bismo postigli savršene selfieje ili ulovili fotografije dragih nam osoba, potrebna nam je oštra fotografija i dobro osvjetljenje. Za postizanje perfektnih fotografija brine se live fokus funkcija koja zamućuje pozadinske oblike i lice stavlja u prvi plan. Na nama je samo da pripremimo savršen osmijeh, a dodatnu draž svojoj fotografiji možemo dodati pretvaranjem pozadinskog osvjetljenja u oblike.

Samsung S9 i S9+ uređaji donose novu dimenziju snimanja fotografija, a nebrojene mogućnosti uređivanja foto uradaka omogućit će vam da budete kreativni i pretvorite svoje fotografije u prava umjetnička djela.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?