Naručila piletinu s rižom, nije mogla vjerovati što je pronašla unutra

Naručila piletinu s rižom, nije mogla vjerovati što je pronašla unutra
Screenshot: Facebook

PROŠLI tjedan žena na Floridi naručila je piletinu s rižom, no dobila je malo više nego što je tražila.

Keonda White iz Jacksonvillea u svojoj hrani pronašla je crve, a snimku je objavila na Facebooku. "Bilo je zaista odvratno, nešto što ne možete vjerovati da vidite", rekla je za Action News Jax.

Vlasnica restorana Caribbean Sunrise Restaurant iz kojeg je naručila hranu, Denise Daley, odgovorila je na optužbe svoje mušterije, nakon što je njezina objava postala viralna na Facebooku.

Daley je potvrdila kako je incident "kompromitirao njihove standarde poslovanja", no tvrdi kako to nije zbog kuhanja. "Nemam pojma što je mušterija napravila s hranom, no jednom kad hrana ode, mi nemamo kontrolu što se s njom događa", rekla je.

Lauri Wright, profesorica nutricionizma pri Sveučilištu North Florida, rekla je za Action News kako bi visoke temperature trebale ubiti crve ili ličinke. "Trebate temperaturu od 80 stupnjeva. U protivnom crvi bi mogli preživjeti", rekla je.

Zdravstveni inspektori u Floridi navodno su u restoranu pronašli razne probleme. U petak su pronašli muhe u kuhinji i blagovaonici, a hrana, uključujući piletinu i govedinu, nije čuvana na dovoljno hladnom mjestu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara