Nasilnici, pedofili, nacisti: Sudionici domaćih realityja sve su skandalozniji

Nasilnici, pedofili, nacisti: Sudionici domaćih realityja sve su skandalozniji
Foto: RTL/YouTube

DA BOLJE prolaze reality showovi s kandidatima sklonima ekscesima, složit će se svi. Na kraju krajeva, svi pamte one koji su izvodili neki cirkus, dok oni mirni i povučeni, čak i kad su odnijeli pobjedu, brzo padaju u zaborav.

Posljednjih godina sve se češće događa da u izolaciju ulaze osobe s dosjeima ili one protiv kojih su sudski postupci u tijeku te ljudi koji se otvoreno hvale nasiljem.

Prije nekoliko dana u "Farmu" je ušao Srećko Vučić koji se opisao kao "komunikativna osoba koja voli šalu na svoj račun". Doduše, nimalo šaljive nisu tetovaže po njegovom torzu i rukama. Dok mu je po prsima ispisan nacistički pozdrav "Sieg Heil", na rukama ima istetovirano nacističko znakovlje.

Srećko je 2008. godine bio glavni lik dokumentarnog filma Srećko redatelja Darija Lonjaka.

"Znači, ako ti ja kažem 'odi po kruh', ima da ideš odmah ili ću te ja razbit..." objasnio je Srećko svoje dijagnoze i nastavio: "Što će ti reći da mi neki put dođe da uzmem kalašnjikov, potučem pola sela i zadnji metak ostavim za sebe."

>>>Nova TV o naci PTSP-ovcu s Farme: "Prošao je testiranja, na imanju su zaštitari"<<<

Prošle godine u Big Brother ušao je Aleksandar Neradin koji se nakon otkrića Indexa da se protiv njega vodi kazneni postupak zbog kaznenog djela spolne zlouporabe djeteta u kući zadržao tek jedan dan. S RTL-a su tvrdili da je Neradin zatajio da se protiv njega vodi kazneni postupak, a nakon showa osuđen je nepravomoćno na četiri i pol godine zatvora.

>>>Aleksandar Neradin za Index: "Nisam nikakav pedofil, optužen sam zbog šest slika iz pornića"<<<

Nekoliko tjedana kasnije u istu kuću ušao je Ante Biuk, koji se otvoreno hvalio fizičkim nasiljem. Tjedan dana prije ulaska u kuću naoružan je opljačkao starca, a neslužbeno se moglo doznati da je policija protiv njega postupala 40 puta, najčešće zbog nasilja u obitelji. Sudjelovao je i u premlaćivanju britanskog vojnika, koji je preminuo devet dana kasnije. Kako je došlo do zastare, Biuk kaznu od šest mjeseci zatvora nikad nije odslužio.

Nakon što je uz kavicu i samodopadni osmijeh na licu ponosno pričao o tome kako je svoju bivšu pretukao do te mjere da joj je udarcima nogom izbio kamence iz bubrega, RTL ga je izbacio iz kuće.

U prošloj sezoni Farme došlo je do fizičkog obračuna stanarki Anamarije Džambazov i Marije Prekodravac. Čak i kad su na Farmi bile poznate osobe, događali su se fizički obračuni. Petra Maroja ošamarila je Simonu Gotovac, a potukli su se i Stipe Drviš te Stephan Lupino. Stjepan Barišić Gego razbio je kameru, prošvercao na Farmu hašiš te tvrdio da si je nožem htio prerezati žile.

Kad je riječ o Big Brotheru, natjecatelj druge sezone Matko Okmažić u eteru je pjevao "Jasenovac i Gradiška stara". Kasnije se ispričao zbog toga.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara