Našla je profil kolegice i šokirala se kad je shvatila što ova godinama radi

Našla je profil kolegice i šokirala se kad je shvatila što ova godinama radi
Foto: Facebook

STUDENTICA Chloe Cowan tvrdi da je druga studentica čak dvije godine kopirala svaku njenu objavu Instagramu.

Chloe je nedavno slučajno nabasala na profil kolegice sa Sveučilišta Dundee pod korisničkim imenom Honey Basra i shvatila da zapravo gleda svoj profil s neznatnim razlikama, piše The Mirror. Kako kaže, dotad nije bila svjesna što Basra radi. Kako kaže, čim bi ona nešto objavila, Basra bi za nekoliko sati objavila fotografiju u istoj pozi, s istom odjećom i statusom, piše Daily Record.

Oponašanje se događalo čak i s fotografijama koje je Chloe objavila nakon što joj je otac umro.

Chloe i njena sestra Linzi našle su stotine fotografija koje su gotovo identične. Oponašanje je počinjalo s korisničkim imenom, Chloe je na Instagramu ChloeCowan17xo, a Basra je bila HoneyBasra18xo.

"Ne znam gdje uopće početi s ovim, ali samo želim ljude upozoriti na opasnosti društvenih mreža", napisala je 27-godišnja Linzi na Facebooku.

"Moja sestra Chloe studira u Dundeeju, a druga djevojka sa studija za koju ona donedavno nije ni znala, oponaša je dvije godine na Instagramu. Ponašanje te cure je toliko ekstremno da je stvorila video s fotografijama sličnima onima koje je moja sestra objavila kad nam je tata umro. Ježim se samo od toga. Ta cura ne prati moju sestru na društvenim mrežama i napravila je lažni profil."

Iako se slaže da je oponašanje najbolji oblik laskanja, tvrdi da je ovo izmaknulo kontroli te da su obavijestile policiju o imitatorici.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara