Našoj manekenki stigla neočekivana pomoć: "Oštetio mi je auto i onda me napao"

Našoj manekenki stigla neočekivana pomoć: "Oštetio mi je auto i onda me napao"
Foto: Facebook/Tomislav Miletic/PIXSELL

NAŠA najdugovječnija manekenka Zvončica Vucković na Facebooku je podijelila priču o velikoj neugodnosti koja joj se dogodila, ali i pomoći koju je primila od neočekivanog izvora. 

Naime, Zvončici je netko uništio blatobran na automobilu i pobjegao, a u pomoć joj je priskočio taksist koji je fotografirao automobil neopreznog vozača i na brisaču joj ostavio njegove podatke. 

"Današnji događaj vraća vjeru u ljude. Izlazeći s parkinga ovaj crveni auto je ogulio i uništio moj stražnji blatobran i pobjegao punim gasom. Taksist preko puta je snimio fotku i ostavio registarske tablice i tip auta na mojem brisaču. Pozvala sam policiju na uviđaj i dala podatke o vozilu", napisala je. 

Njene muke tu nisu bile gotove jer se ubrzo nakon toga vozač koji joj je oštetio automobil vratio i, kako kaže, napao je. Spasili su je ponovo - taksisti. Drugi vozač je na kraju dobio novčanu kaznu. 

"Za pola sata se stvorio frajer i napao me da to nije sudar, da me samo malo 'ogrebao'. Opet su priskočili taksisti u pomoć i maknuli tipa od mene. Završetak nakon uviđaja
Kazna za prouzrokovanu nesreću 2000 kuna. Kazna jer je pobjegao s mjesta nesreće. Kazna jer me neosnovano napao! Ima još pravde na svijetu i vjere u dobro", zaključila je. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara