Nastup cure posvađao žiri i naljutio gledatelje: "Majo, ti odi peć kokice"

Nastup cure posvađao žiri i naljutio gledatelje: "Majo, ti odi peć kokice"
Screenshot: NovaTV

NI JUČERAŠNJA epizoda Supertalenta nije prošla bez nezadovoljstva gledatelja koji su svoje negodovanje izrazili na društvenim mrežama. Nakon što su prošli tjedan raspalili po žiriju zbog zlatnog gumba bakama iz Ljubuškog, ovaj put zlatni gumb za 14-godišnju Bjelovarčanku gotovo svi su opravdali uz epitete mladoj pjevačici, no jedan drugi nastup izazvao je više kontroverzi.

Darija Brnić izvela je emotivnu recitaciju koju je posvetila majci, a koja je dirnula publiku (od koje je dobila ovacije), gledatelje, no ne i žiri. "Što je ovo bilo i od koga?" pitala je Martina koja kaže kako je zbog Darijinog nastupa prvo doživjela neugodno iznenađenje, a zatim pozitivno.

"Uspjeli ste me uvući i jako prodrmati s par rečenica, iznenadila sam samu sebe sad zapravo jer sam se uspjela identificirati u par vaših izjava i nije mi bilo ugodno", rekla je Martina. Bilman se nije s njom složio, naglasivši kako nije uzdrman ni ne plače. "Bez ikakvog opravdanja", kako je obrazložio, dao joj je "ne". S njim se složila i Maja koja smatra da su gledatelji za Darijinog nastupa otišli "ispeći kokice".

 

Nakon toga uslijedila je prepirka između Maje i Janka, koji je jedini bio pun hvale za Dariju, no ona je nakon glasovanja ispala, što je izazvalo negodovanje gledatelja koji su žiri počastili ne baš lijepim riječima.

"Nisu pustili djevojku dalje, rasplakala je cijelu publiku, a vjerujem i većinu koji gledaju od kuće, a pustili su dalje onog koji pravi balončiće od sapunice... Mogla sam i ja nećaka od 5 godina poslati na SuperTalent da pravi balončiće od sapunice... Ne znam ja tko je u ovoj priči talentiran. Svaka čast Daria", samo je jedna od reakcija na YouTubeu.

Na Facebooku komentatori su bili još žešći, a mnogi su poručili Maji Šuput neka se ona srami. Ispod su samo neki od komentara.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara