Nastup Poljaka u Supertalentu podijelio publiku: "Rade sprdačinu od showa"

Nastup Poljaka u Supertalentu podijelio publiku: "Rade sprdačinu od showa"
Foto: Nova TV

U JUČERAŠNJOJ polufinalnoj emisiji Supertalenta Denis Barta i Elena Banić osigurali su finale, no puno pažnje izazvao je i Poljak Michael Gostynski, koji je ponovo pokušao pokazati svoj talent levitacije na stolicama, nakon što mu to nije uspjelo u audicijskom dijelu showa, kad ga je žiri ispratio s pozornice jednoglasnim NE.

Michael je, kao iznenađenje večeri, prvo najavio da treba ozbiljne asistente, a pronašao ih je u voditeljskom dvojcu Mešin-Bitorajac. Zatim je zamolio publiku i žiri za potpunu koncentraciju te nakon dugih priprema zamolio voditelje da ga prekriju plahtom. 

Trik mu je naposljetku uspio, a njegov nastup izazvao je brojne reakcije na društvenim mrežama. Prije svega, mnogi su napomenuli kako im je drago da je "vratio žiriju za ponašanje zadnji put". 

No bilo je i onih koji smatraju da su gledatelji prevareni. "Kakva je ovo prevara čovječe. Gdje ide naša televizija i država? Ne znaju dal žele ga ismijavati ili predstaviti kao ozbiljnog natjecatelja, rade od showa sprdačinu... nekada je bio vrlo iskren i zanimljiv show, a sada je ovo totalno jadno", jedan je od komentara.

"Pozovete čovjeka i onda radite budalu od njega, sram vas može biti", "žalosno mi je ovo izrugivanje s ljudima na kraju emisije", još su neki od komentara.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara