Natalie Olić: Ivica je rekao kako bi bilo najbolje da sam stalno trudna

NATALIE OLIĆ, supruga nogometnog reprezentativca Ivice Olića s kojim se prije dvije godine preselila iz Moskve u Hamburg nakon što je Ivica potpisao za HSV, uz šestogodišnjeg sina Antonija i četverogodišnjeg Luku uskoro bi trebala roditi treće dijete. Progovorila je kakav im je život u Hamburgu, kako podnosi još neotvorene kutije u novoj kući u koju su se uselili prije nego što je Ivica otišao na Euro, koliko joj suprug pomaže u odgoju djece te kako podnosi treću trudnoću.

"Inače me može svaka sitnica izbaciti iz takta, ali otkako sam trudna, sve mi je ravno. Rekao mi je Ivica kako bi bilo najbolje da sam stalno trudna", za časopis Extru je rekla Natalie kojoj Ivica u nekim stvarima kod kuće pomaže, dok je u nekima "potpuno drukčiji". " On je divan otac i suprug, ali možda neke stvari doživljavamo drukčije. Primjerice, preselili smo se u kuću prije nego što je otišao na prvenstvo. Stotinu kutija, majstori, djeca trče okolo, ne znamo kamo ćemo što staviti, a on u cijeloj toj gužvi vidi samo jedan problem - nije namontirana satelitska antena i on ne zna kako će sad gledati televiziju. Da ga čovjek ubije", rekla je simpatična Natalie koju je treća trudnoća, zapravo, jako smirila: "Djeca koriste ovu situaciju, jer znaju da u normalnim okolnostima ne smiju mrviti kekse u stanu ili držati noge na stolu. Ne sjećam se kad sam se izderala na njih otkad sam u drugom stanju".

"U javnosti je potpuno kriva percepcija o ženama nogometaša"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gospođa Olić priznala je kako se ne boji trudnoće, jer joj je rađanje "već rutina", dok o "ženama nogometaša" ima vrlo čvrste stavove, pogotovo zato što je domaćica, žena i majka koja uskoro planira početi raditi. "U javnosti je potpuno kriva percepcija o ženama nogometaša. Zbog onih žena koje apsolutno ništa ne rade, one koje rade ne dolaze do izražaja. Počela sam raditi sa šest godina kad sam prodavala svoje igračke na ulici. Nakon toga sam čuvala djecu, radila tri posla i zarađivala skoro koliko i Ivica, koji je tad igrao za berlinsku Herthu. Dakle, Ivica je bio sve samo ne bogat kad sam se udala za njega", rekla je Natalie koja se, nakon što rodi treće dijete, želi baviti nekretninama i to kao posrednik između Njemačke i Španjolske koja joj odgovara "od klime do mentaliteta, zbog čega svaku priliku koristi da ode na Ibizu gdje su ona i Ivica kupili kuću".

"Što se Ivice tiče kad izgubi utakmicu onda je grozan - ljut, nervozan i šutljiv. Zapravo, tipičan muškarac kad nešto nije kako je on zamislio", požalila se Natalie koja, bez obzira na četiri lijepe godine provedene u Moskvi, gdje je stekla mnoge prijatelje i navikla na tamošnji ritam života, uživa u Hamburgu, u kojemu je sve super "osim vremena". "U Moskvi znaš na čemu si, tri mjeseca ne izlaziš, jer je minus pedeset i onda je kraj, a ovdje je stalno prohladno. Nisam bila za preseljenje u kuću, jer sam u njoj odrasla i to je velika obveza. No, kad su mi djeca i suprug razbili luster igrajući nogomet u stanu, rekla sam - dosta, nađi kuću s vrtom i razbijajte što god hoćete. Ne dam im da igraju nogomet u kući, a Ivica bi im dao da porazbijaju sve prozore ako treba - samo da lupaju loptom", naglasila je Natalie.

L.V.
Foto: Extra, Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara