Natalie Portman gola u novom filmu

Natalie Portman gola u novom filmu

NATALIE PORTMAN pojavljuje se gola u svojem novom filmu. Američku glumicu će se moći vidjeti posve golu u scenama mučenja u nadolazećoj povijesnoj drami "Goya´s Ghost", koji govori o čuvenom slikaru Franciscu Goyi.

Natalia u tom filmu glumi Goyinu muzu, Aliciu, koja se nađe u središtu skandala nakon što ju svećenik optuži za herezu.

Ovo nije prvi put da se Natalie skinula na filmskom platnu.

Prije ovog filma svoje golo tijelo je pokazala u romantičnoj drami "Bliski odnosi", u kojem je glumila s Judeom Lawom, Juliom Roberts i Cliveom Owenom, ali eksplicitne scene su kasnije ipak izrezane.

24-godišnja glumica, koja je glumila u prvoj triologiji "Ratova zvijezda", nedavno je priznala kako se ne osjeća ugodno u ulozi seks-simbola, zbog svoje uloge Mathilde u "Leonu", koju je dobila već sa 12 godina, i koja ju je lansirala među zvijezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je ta uloga dobila mnogo pozitivnih kritika, glumica je priznala da joj je u to vrijeme smetalo da je neki muškarac gleda kao poželjnu ženu, jer je onda "još uvijek bila dijete".

Natalie je kazala da joj je ostalo loše sjećanje na ono vrijeme kada je "Leon" izašao. Bila je ponosna na film, ali u to doba poprilično se neugodno osjećala živeći sa spoznajom da je gledaju na taj način.

N.Be.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara