"Natalie Portman je lažljivica, nije naučila balet u godinu i pol, ja sam joj bila dublerica"

Foto: JLP

NAKON što se na dodjeli Oscara Natalie Portman zahvalila budućem suprugu i koreografu Benjaminu Millepiedu, Mary Helen Bowers te producentima, scenaristima i režiserima filma "Crni labud", Sarah Lane razljutila se što se Natalie nije sjetila i nje. 

Naime, Sarah je odradila sve plesne korake i bila je dublerica Natalie u ulozi zbog koje je dobila Oscara. Iako se otpočetka šuškalo kako nije mogla postati balerina u godinu i pol dana, Natalie niti itko od onih koji su primili dobre kritike zbog osvojenog kupića, nije se sjetio prave balerine. 

U intervjuu za Dance Magazine Sarah je rekla: "Željeli su napraviti fasadu da je Portman postala balerina za samo godinu i pol dana. Znam da nisu htjeli mene nikad ni spomenuti", rekla je te dodala kako su joj govorili da se suzdrži od javnog istupanja do dodjele Oscara kad će i ona biti spomenuta.

Rekla je i kako je svakome tko ima imalo pojma o plesu i baletu jasno da taj lik u filmu pleše kao netko tko ima makar deset godina iskustva, a mnoge balerine to ni tad ne mogu postići.

Natalie su zbog govora na Oscarima napale i ženske udruge jer je izjavila kako joj je majčinstvo najvažnija uloga u životu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara