Natalie Portman o slavnom muzičaru: Imala sam 18, bio je jezivi stariji muškarac

Natalie Portman o slavnom muzičaru: Imala sam 18, bio je jezivi stariji muškarac
Screenshot: YouTube

NAKON što je Moby u svojoj autobiografiji napisao da je bio u vezi s Natalie Portman, ona je to demantirala i izjavila da je za nju on bio samo "stariji jezivi tip".

Moby je u svojoj životnoj ispovijesti napisao da je s glumicom "hodao nekoliko tjedana", dok je ona imala 20 godina, te da je sve počelo njenim flertom s njim u backstageu jednog njegovog koncerta. Danas 53-godišnji glazbenik pravog imena Richard Melville Hall opisao je tu njihovu navodnu vezu.

"Ja sam bio ćelavi povremeni pijanac, a ona je bila prelijepa filmska zvijezda. Ali bila je tu, u mojoj garderobi, flertala sa mnom. Ja sam imao 33, a ona 20 godina, no ovo je bio njen svijet. Nekoliko tjedana pokušavao sam biti njen dečko, ali nije uspjelo. Mislio sam da ću joj morati reći da mi je moja panika preneugodna da bih bio u pravoj vezi, ali jedne večeri mi je telefonski rekla da je upoznala nekog drugog. Odahnuo sam jer joj ipak nisam morao reći koliko sam oštećen", napisao je.

Natali danas pak tvrdi da nikad nisu bili u vezi, nego da je on bio stariji muškarac koji je pretjerao.

"Bila sam iznenađena kad sam čula da je opisao kratko vrijeme koje sam ga poznavala kao vezu jer moje sjećanje na njega je kao na starijeg čovjeka koji je bio jeziv prema meni nakon što sam tek završila srednju školu. On tvrdi da sam imala 20, definitivno nisam. Bila sam tinejdžerica, tek sam navršila 18", rekla je za Harper's Bazaar.

Kritizirala je i Mobyjevog izdavača jer nije provjerio njegove tvrdnje, nazvavši sve "namjernim pokušajem da se proda što više knjiga".

"To što je iskoristio tu priču da proda knjigu mi je uznemirujuće. To se nije dogodilo. U knjizi je puno pogrešaka i izmišljotina. Bila sam obožavateljica, otišla sam na koncert nakon mature. Upoznali smo se nakon koncerta, on mi je rekao da možemo biti prijatelji. On je bio na turneji, a ja sam snimala film pa smo se sreli svega nekoliko puta prije nego što sam shvatila da je on stariji muškarac zainteresiran za mene na način koji mi se činio neprimjerenim", rekla je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara