Nataša Janjić nakon četverogodišnje veze se odselila od Antonia Nuića

Nataša Janjić nakon četverogodišnje veze se odselila od Antonia Nuića

SUPROTNO svim očekivanjima, veza između 27-godišnje glumice Nataše Janjić i 31-godišnjeg filmskog redatelja Antonia Nuića okončana je nakon četiri godine zajedničkog života, a Splićanka se već iselila iz njihovog zagrebačkog stana kojega su zajedno uredili. Nakon što je primijećeno da se na društvenim događanjima, na kojima su Nataša i Antonio donedavno bili nerazdvojni, glumica počela pojavljivati sama, započela su govorkanja o raspadu njihove četverogodišnje veze. Glumica je u svom internetskom dnevniku nedavno napisala kako ljudi "često troše energiju na pogrešne ljude", iz čega se zaključilo da su glasine o njihovom prekidu istinite iako sada već bivši par s priznanjem ne želi izaći u javnost.

"Privlače me snažni, pametni muškarci sa stavom. Padam na visoke muškarce s lijepim, dugim prstima i dubokim glasom. Najmuževniji muškarac kojega poznajem moj je Antonio", zaljubljeno je pričala Nataša dok su ona i Antonio još bili u vezi, a ni redatelj nije štedio na riječima kada je hvalio svoju djevojku. "Nataša me privukla neposrednošću, veseljem, duhovitošću, iskrenošću, ljepotom, svim najvažnijim ljudskim osobinama", govorio je Antonio. Par su upoznao na koncertu Saše Lošića i njegovog filmskog orkestra na Zagreb film festivalu prije četiri godine, a često su znali govoriti da će im na vjenčanju kum biti direktor tog festivala i njihov zajednički prijatelj Boris T. Matić, producent nagrađivanog filma "Karaula".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što su bili u uspješnoj ljubavnoj vezi, njihov se dobar odnos prenio i na poslovni segment njihovih života. Antonio je tako Nataši povjerio glavne uloge u oba dugometražna filma koja je režirao. Prije dvije godine na filmskom festivalu u Puli i Nataša i Antonio osvojili su Zlatne Arene, On za režiju filma "Sve džaba", a ona za najbolju sporednu ulogu u tom filmu. Prije nekoliko mjeseci u okolici Sinja završili su snimanje filma pod nazivom "Kenjac" s kojim će se iduće godine predstaviti na filmskom festivalu u Puli. Nakon povratka u Zagreb, uoči četvrte godišnjice svoje veze koju su trebali proslaviti upravo ovih dana, Nataša i Antonio su se razišli, a detalje kraja njihove ljubavi s javnosti ne žele podijeliti.

Z.K.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara