Nataša Janjić otkrila s čime se nosi: Glava je otežana od brige i neizvjesnosti

Nataša Janjić otkrila s čime se nosi: Glava je otežana od brige i neizvjesnosti
Foto: Instagram

GLUMICA Nataša Janjić sitno broji do rođenja drugog djeteta, a posljednje dane prije dolaska prinove koja bi trebala stići u kolovozu provodi odmarajući se sa suprugom i sinom. 

Na Instagramu je podijelila obiteljsku fotografiju uz koju je opisala koliko joj znači što ima obitelj, ali i otkrila da joj novo normalno teško pada. 

"Teško mi pada, moram priznati, ovo novo vrijeme, nedostaju putovanja, planovi, sadržaji i bezbrižni spontani trenuci i odluke. Nedostaju mi druženja i moj posao, pa makar o njima samo slušala od drugih kako ih žive i stvaraju! Nedostaje pa zapravo sve ono svakodnevno što smo uzimali zdravo za gotovo, sve što smo vjerovali da nas na neki način oblikuje i identificira", započela je Nataša. 

Dodala je da se teško nosi s neizvjesnošću. 

"Svaki je pothvat sada kao ozbiljno planinarenje, glava je otežana od brige i neizvjesnosti koliko ćemo bilo kakvim akcijama ugroziti jedni druge i što je pametno sto nije. Što se od nužnosti uopće više smije i što je kome nužnost, kako je definirati?" piše ona. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Janjic Medancic (@nanulananula) on

"Na kraju dana ova fotka me smiruje. Moja baza, moja luka, moj vrt, moj sef s najvećim vrijednostima, moja jedina stvarnost i budućnost kojoj se veselim - moji su voljeni sjajni dečki i cura koja nam dolazi svaki čas. Ne zamjerite mi ovu patetiku pred san... kad te stvarnost stisne, katkad je jedino ljekovito - znati na čemu imaš biti zahvalan", zaključila je. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara