Nataša Janjić pokazala drastičnu promjenu u frizuri: Kad je bal, nek je maskenbal

Nataša Janjić pokazala drastičnu promjenu u frizuri: Kad je bal, nek je maskenbal
Foto: Instagram

GLUMICA Nataša Janjić na društvenim se mrežama pohvalila da je posjetila frizera i pokazala drastičnu promjenu u frizuri. Njeni su je fanovi navikli vidjeti s ravnom kosom, ali Nataša ih je iznenadila objavivši fotku s bujnom kovrčavom kosom. 

"Kad je bal, nek je maskenbal! Ja sam sigurno posljednja koja je otišla kod frizera, ali evo, konačno danas, pred kišu, počastila sam se s nečim malo drugačijim. Kako vam se sviđa?" pitala je Nataša uz fotku. 

Čini se da se njenim pratiteljima frizura svidjela jer je u komentarima dobila same pohvale. 

"Predivna si", "Nisi zadnja, ja idem sutra, lijepa si", "Divna, pa kad ti sve stoji...obožavam", "Top", "Super", bili su neki od komentara. 

Nataša je, inače, ranije otkrila da za vrijeme karantene nije puno patila zbog nemogućnosti da ode frizeru

"Može li mi netko objasniti to s izrastima kose i nemoćnoj panici oko sijedih? Sjećam se, kao mala pomagala sam baki da se ofarba. Dosta je jednostavno. Radiš razdjeljke, a češljem i četkicom nanosiš boju. Mislim da je nekad čak i koristila četkicu za zube u nedostatku prave četke. Danas postoje i te boje koje se mogu nanijeti kao šampon i isprati. Je li stvarno bojanje kose, uza sve silne vještine koje posjedujemo, postalo zaista nešto nad čime ste bespomoćni?" zapitala se glumica tom prilikom. 

Nataša je imala većih problema od frizure budući da joj je stan u kojem živi sa suprugom i sinčićem jako stradao u potresu. U međuvremenu se ipak vratila u stan koji joj je suprug poskrivećki od nje totalno renovirao kako bi je iznenadio, a rezultate je glumica pokazala na društvenim mrežama
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara