Natječaj za djevojku s najljepšom kosom Hrvatske

"BEL-LISSIMA 2004"  je natječaj putem kojeg se odabire djevojka s najljepšom kosom u Hrvatskoj. Sudionice po prvi put ne moraju nužno imati "manekenske" proporcije, visinu od najmanje 175 cm niti pred žirijem šetati u kupaćim kostimima.
U natječaju "Bel-lissima 2004"  mogu sudjelovati sve djevojke "iz susjedstva" uz jedan uvjet, a to je lijepa i duga kosa.

Sve djevojke i žene u dobi između 14 i 30 godina mogu se od 01. studenoga na tri načina prijaviti na natječaj "Bel-lissima 2004": putem Internet stranice www.bel-lissima-hrvatska.com, putem kupona iz revije Tena ili letka na svim prodajnim mjestima. Rok za prijavu ističe 31. prosinca 2004.

U skladu s modnim imperativom sezone  "što ravnije, to bolje" sve natjecateljice su obavezne priložiti svoju noviju fotografiju na kojoj je uočljiva izravnata kosa i tako dokazati da su u trendu.

Deset finalistica natječaja "Bel-lissima 2004"  odabrat će stručni žiri, a tko je ušao u finale moći ćete provjeriti od 10. siječnja na Internet stranici www.bel-lissima-hrvatska.com. Veliko finale održat će se 21. siječnja 2005. godine u hotelu The Regent Esplanade Zagreb.

Pobjednica natječaja "Bel-lissima 2004" osvojit će laskavu titulu djevojke najljepše kose u Hrvatskoj te probno snimanje za voditeljicu na RTL televiziji, a sve će finalistice biti nagrađene vrijednim poklon paketima Rowente.

Zaštitno lice natječaja je mlada pjevačica Ivana Brkić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara