Natjecatelj Supertalenta traži izgubljenu sestru: "Bili smo skupa u domu..."

Natjecatelj Supertalenta traži izgubljenu sestru: "Bili smo skupa u domu..."
Foto: Facebook

BIVŠI natjecatelj Supertalenta Ante Dragojević obratio se javnosti na Facebooku i zamolio za pomoć u pronalasku izgubljene sestre.

"Sretan ti rođendan, voli te braco", započeo je svoj apel 19-godišnjak kojeg su gledatelji Supertalenta upoznali u prvoj audicijskoj epizodi ove jeseni, a koji je živio u domu do svoje šeste godine, nakon čega je smješten u udomiteljsku obitelj.

"12.11.2001. rođena si u Dubrovniku. Ime ti je Ivana Dragojević (najvjerojatnije promijenjeno). Bili smo zajedno u domu Maslina u Dubrovniku, a onda su nas razdvojili. Ti si usvojena i uz sve pokušaje nikako da te pronađem. Sada kada imaš 18 godina nitko nam ne može zabraniti da se sretnemo. Molim te javi se svom bratu. Molim dobre ljude da mi pomognu", napisao je Ante te svima unaprijed zahvalio.

Dragojević koji živi u Grižanama dobio je četiri X-a nakon što je žiri Supertalenta pokušao očarati micanjem obrva. Tad je otkrio kako je svoj talent otkrio sasvim slučajno nakon što je čuo Vivaldijeva Četiri godišnja doba...

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara