Navijači napali Antoniju Blaće: "Kako ti ne smeta serijski ubojica Horvatinčić u loži?"

Navijači napali Antoniju Blaće: "Kako ti ne smeta serijski ubojica Horvatinčić u loži?"

Foto: Facebook

ANTONIJA BLAĆE je ovih dana jedna od najvatrenijih navijačica hrvatske reprezentacije na društvenim mrežama. Posebno ju je naljutio prekid utakmice između Hrvatske i Češke pa se statusom na Facebooku obrušila na navijače koji su zapalili baklje.

Iako su njeni obožavatelji oduševljeno lajkali i komentirali status, već su tada neki primijetili da se Antonija ne oglašava na neke veće probleme u hrvatskom nogometu. No ovaj put je jedan navijač odlučio izravno zatražiti njeno mišljenje na situaciju u hrvatskom nogometu, odnosno u ložama iz kojih se prati hrvatski nogomet.

"Evo draga Tonka tvog sugrađanina serijskog ubojice. Pa nakon razapinjanja i osude onih huligana od nekidan,očito je da ti ovakva gospoda ne smetaju u loži. Nakon objave ove slike nisan vidija još tvoju reakciju,a svi znamo koliki si nekidan bila borac za pravdu i poštenje nad šačicom jadnika", napisao joj je jedan korisnik i uz to objavio fotografiju Tomislava Horvatinčića i Zdravka Mamića u loži. 

Njegova "opaska" je odmah prikupila skoro tisuću lajkova, a nakon njega se javio još jedan navijač koji joj je na zid zalijepio istu fotografiju i tražio slično objašnjenje. 

Nakon što je brojka lajkova prešla tisuću, a mediji izvjestili o ovom postu, Blaće se odlučila izjasniti. "Znamo svi za probleme u nogometu i politici, pa nismo slijepi! Ali mogu biti i protiv opasnosti na terenu u vidu baklje i topovskih udara. Pogledaj samo ovu sliku dolje! Veselimo se skupa uspjehu naših momaka unatoč loži, jer uvijek ih je bilo i uvijek će ih biti. I kao sto je Perišić čuvao Jedvaja na terenu, čuvajmo i mi jedni druge", pojasnila je svoj stav voditeljica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara