Ne propustite vrhunski provod uz Heineken u trogirskom Stone Ageu!

Ne propustite vrhunski provod uz Heineken u trogirskom Stone Ageu!

HEINEKEN COOL SUMMER turneja uz Ministry of Sound ove subote, 2. kolovoza održat će se na prekrasnoj lokaciji kluba Stone Age u Trogiru. Zagrijte atmosferu uz DJ Danny Ramplinga, a savršeno ljetno osvježenje pronađite u Extra Cold Heinekenu. Početak vrhunskog provoda zakazan je za 22 sata a ulaz na Heineken party u klubu Stone Age se ne naplaćuje.

Heineken Cool Summer turneja tako nastavlja putovanje te nakon odličnih provoda uz Ministry of Sound u Vodicama i Crikvenici, putuje prema jugu naše zemlje, u Trogir. Ne preostaje Vam drugo nego da se pridružite odabranima, zagrijete atmosferu uz odličnu klubsku glazbu i osvježite se savršeno ohlađenim Heinekenom na temperaturi ispod 0°C. Za izvrstan glazbeni doživljaj u trogirskom klubu Stone Age pobrinut će se Danny Rampling, Britanac kojeg neki nazivaju pionirom dance glazbe. Slavu je stekao 90-ih kad je nastupao gotovo svugdje u svijetu i postao "must have" DJ party scene svjetskih celebrityja. Danny Rampling i dalje je predvodnik novih trendova u klubskoj glazbi u kojoj će ljubitelji Heinekena i odličnog provoda moći uživati ove subote u Stone Ageu.

Uz zagarantiranu zabavu i osvježenje u savršeno ohlađenom Heinekenu ispod 0°C, na Ministry of Sound partijima očekuje vas i mnoštvo nagradnih igara gdje uz malo truda možete osvojiti nagrade koje će sretnim dobitnicima uručivati atraktivne Heineken hostese. Vrijeme je da se počnete spremati jer Heineken Summer Tour čeka na vas. Jedino što trebate povesti sa sobom je dobro društvo i dovoljno snage za odličnu zabavu uz zvijezdu večeri - Heineken. Sljedeće stanice Ministry of Sound partija u sklopu Heinekenove ljetne turneje su Makarska, 9. kolovoza, gdje u klubu Heineken Club Deep nastupa Darren Emerson, te Dubrovnik, 16. kolovoza, gdje će u Eastwest klubu nastupiti Steve Mac.

Nagradna igra

Troje najsretnijih posjetitelja osvaja po jedan Heineken 6pack, a sve što trebate odgovoriti jest točno odgovoriti na tri postavljena nagradna pitanja i svoj odgovor uz osobne podatke (ime, prezime, adresu, grad, kontakt broj) poslati na index.nagrada@gmail.com. Dobitnike ćemo o nagradi, kao i njezinom preuzimanju, obavijestiti mailom. Sretno!

Koji će se po redu Ministry of Sound event u sklopu Heinekenove ljetne turneje održati ovog vikenda u Trogiru?
a) 2.
b) 3.
c) 4.

Tko je - uz Heineken - zvijezda večeri ove subote u klubu Stone Age u Trogiru?
a) Darren Emerson

Tekst se nastavlja ispod oglasa
b) Danny Rampling
c) Paul Woolford

Koji je recept vrhunskog ljetnog provoda?
a) sjediti kod kuće ispred TV-a
b) partijanje u zagušljivoj diskoteci
c) uživanje u izvrsnoj klubskoj glazbi i Extra Cold Heinekenu u ruci

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara